Promosyon Show Fuarı 28 Eylül’de İFM’de açılıyor

Orta Doğu ve Balkanların en büyük kurumsal tanıtım ürünleri fuarlarından olan Promosyon Show Fuarı, 28 Eylül - 01 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Promosyon Show Fuarı 28 Eylül’de İFM’de açılıyor
Promosyon Show Fuarı 28 Eylül’de İFM’de açılıyor
GİRİŞ 09.09.2022 11:14 GÜNCELLEME 09.09.2022 11:14

Firmaların global gücü olma adına 35’ncisi düzenlenen Promosyon Show; binlerce ürünü, yenilikleri yurt içi ve yurt dışından katılım sağlayacak kurumsal alıcıların beğenisine sunacak.

Pandemi etkisiyle Çin’deki tedarik zincirinin bozulması Türkiye’nin promosyon sektöründeki cazibesini artırdı. Coğrafi konum, kaliteli ürün ve zamanında teslimle dikkatleri üzerine çeken Türkiye, alternatif pazar arayışına giren Asya, Avrupa ve Afrika kıtasındaki birçok ülkenin kurumsal satın almacısını Türkiye pazarına çekmeyi başardı.

30 ÜLKEDEN 200’E YAKIN KURUMSAL SATIN ALMACI GELİYOR

Başta İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya olmak üzere Avrupa, Asya, Afrika ve Orta Doğu’daki 30 ülkeden 200’e yakın firmanın kurumsal satın almacısı alım yapmak için 28 Eylül’de Promosyon Show’da olacak.

Fuarda; deri-tekstil, dekorasyon ürünleri, ofis malzemeleri, kırtasiye, seramik, el aletleri, toprak ve cam ürünleri, baskılı materyaller, elektronik ürünler, makine ekipmanları, oyuncaklar, şarj aletleri gibi binlerce promosyon ve hediyelik eşya ürünü sergilenecek.

Yerli ve yabancı alıcılar, klasik ve teknolojik promosyon ürünlerin yanı sıra fuarda kişi ve kurumlar için tasarlanan özel ürün yelpazesini de yakından inceleme fırsatı bulacak.

Türkiye’nin promosyon ve hediyelik eşya ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firma yetkilileri, fuar süresince sektör profesyonelleri ile buluşarak B2B alanlarında tedarikçilerle iş görüşmesi gerçekleştirebilecek.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.