Bizim Toptan, 20 temel ürünün fiyatını sabitliyor
Toptan market şirketi Bizim Toptan, 20 temel üründe fiyatları 60 gün süresince dondurdu. Ayçiçek yağından peynire, makarnadan deterjana pek çok temel tüketim ürününü kapsayan sabit fiyat uygulaması 1 Kasım'a kadar devam edecek.

Avrupa'da zincir marketlerin fiyat sabitleme uygulamasına bir örnek de Türkiye'den çıktı. 20’nci kuruluş yılını kutlayan Bizim Toptan, sabit fiyat kampanyasıyla Türkiye perakende sektöründe önemli bir adım attı.
Bizim Toptan, 20’nci yılına özel 20 temel üründe 60 gün boyunca fiyatları dondurdu. Bizim Toptan; ayçiçek yağı, makarna, deterjan ve tereyağı gibi temel ürünleri kapsayan karar çerçevesinde 60 gün boyunca herhangi bir fiyat değişikliğine gitmeyecek.
Sabit fiyat kararıyla ilgili açıklama yapan Bizim Toptan Genel Müdürü Hüseyin Balcı şunları söyledi: "Bizim Toptan olarak “birlikten bereket doğar” düşüncesiyle halkımızın bütçesine destek olmak amacıyla 20 üründe, 60 gün boyunca fiyatlarımızı sabitleme kararı aldık. Temel tüketim ürünlerini kapsayan bu kampanyamızla müşterilerimizin yanında olurken ülkemiz ekonomisine destek vermeyi sürdürüyoruz."
Uluslararası market zinciri Carrefour, Belçika'da 100 gün için 100 ürünün fiyatını dondurma kararı almıştı. Carrefour, geçen ay Fransa'da da benzer bir kampanya başlatmış ve 100 üründe fiyatları dondurmuştu.
-
AHMET DAL 2 yıl önce Şikayet EtYumurta fiyatı ne kadar? Tüm marketler okullar açılıyor diye zam yaptı gözlerini ellerini öğrencinin yiyeceklerini diktiler. Ayıptır ya huBeğen
-
türkiye 2 yıl önce Şikayet EtMarketler kimsenin inancı kalmadı vatandaşı nasıl soyabilir cebindeki parayı çalarız havasındalar ben şahsen haram ediyorumBeğen
-
Güngör İlbay 2 yıl önce Şikayet EtBence fiyatları çok uygun sürekli ordan alışveriş yapıyorum sudan ucuz nerdeyse hem güvenli sağlıklı çalışanları kibar mağaza temizligin ön safada gidin bakın ondan sonra karar verin derim ben Sincan mağazadan alışveriş yapıyorum orayı tavsiye ederimBeğen
-
Kaymak 2 yıl önce Şikayet EtSadece bence müşteri çekmek için yapılan Bir oyun müşteri potansiyeli düşmüştür onun için oyun buBeğen Toplam 2 beğeni
-
Ahmet temizkan 2 yıl önce Şikayet EtArkadaşlar peşin karar vermeyin gidin bakın fiyatlarına ben oradan alışveriş yapiyorum. Suanki marketlerle aynı fiyat ucuz urunleride var Bu fiyatlar sabitse Kasım ayına kadar iyi birsey çünkü fiyatı düşen ürün olmuyor hep yukseliyorBeğen Toplam 1 beğeni