Motorine zam : İndirim sonrası sürücüleri üzecek haber

Akaryakıt fiyatlarında brent petrolde yaşanan dalgalanma sonrası zam kararı alındı. Dün gece benzine 56 kuruş, motorine 69 kuruş gelen zam sonrası motorine bu gece yarısından itibaren 77 kuruşluk zam geldi.

Motorine zam : İndirim sonrası sürücüleri üzecek haber
Motorine zam : İndirim sonrası sürücüleri üzecek haber
GİRİŞ 07.09.2022 03:35 GÜNCELLEME 07.09.2022 03:35
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Brent petrolde yaşanan fiyat dalgalanmaları ve üretim kısıtlaması nedeniyle akaryakıt fiyatlarında da dalgalanma sürüyor. Dün akşam benzin ve motorin fiyatlarına gelen zammın yanında LPG fiyatlarına indirim geldi. Ancak alınan karar gereği bu gece yarısından geçerli olmak üzere motorine bir zam kararı daha alındı..

DÜN GECE ZAM GELMİŞTİ

Akaryakıtta gece yarısından itibaren geçerli olan benzinde 56 kuruş, motorinde 69 kuruş zam fiyatlara yansıdı.

BUGÜN DE 77 KURUŞ ZAM GELDİ

7 Eylül Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine bir zam daha geldi. 77 kuruşluk zam pompa fiyatlarına yansıdı.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 25,17 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 19,23 liradan satılıyor.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 17
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne hik etse zam saniye beklemiyor ama indirim mevzu olunca günlerce bekliyorlar. Hükümeti kul hakkına girerken iyi düşünsün. Akaryakıtta ki vergi geliri hiçbirşeyde yok. Eğer akaryakıt piyasasındaki zamlar petrolün varil fiyatındaki artıştan kaynaklanıyorsa, varil fiyatı gerileyince neden hemen indirim gelmiyor. Gelmiyor çünkü o zaman vergi geliri düşer, bunu da yöneticiler istemez. Hak geçiyor, ben helal etmiyorum. Kimse etmez.
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Düşdü indirim günlerce gelmedi., biraz arttı diye anında zam zam Enflasyon nasıl düşecek?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Brent petrol 100usd dan 85 USD a geriledi. Bu zammı anlayamadım.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yarın, kuru ekmek ile bu vatan için canlarını kanlarını toprağa döken aziz şehitlerimiz ve bize soracak Ülkeni ne için sattın dolar, Euro, altın, petrol, patates, soğan, yağ, çay....vs. yükseldi onun için, Türk milleti bu değil
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    petrol düşüyor ne zammı??!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle