Memur-Sen'den promosyon talebi

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldiği görüşmede, kamu görevlilerinin beklentileri ve çalışma hayatına ilişkin beklentileri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktardı.

Memur-Sen'den promosyon talebi
Memur-Sen'den promosyon talebi
GİRİŞ 03.09.2022 12:58 GÜNCELLEME 03.09.2022 15:32
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Görüşmede, Memur-Sen’in 6. Dönem Toplu Sözleşme'de karara bağlanan hüküm gereği yakında başlayacak olan ve 2022 yılı içerisinde tamamlanması beklenen sözleşmeli istihdam çalışmaları çerçevesinde kamu görevlilerinin beklentilerini ve Memur-Sen’in kadro talebini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aktaran Yalçın, 4/C’den 4/B’ye geçen sözleşmeli personelin hizmet sürelerinin tamamının dikkate alınarak eğitim durumlarına uygun kadrolara geçirilmesi konusundaki talepleri de iletti.

Toplu sözleşme kazanımı olan eğitim yılına hazırlık ödeneğinin yanı sıra Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili beklentileri de dile getiren Yalçın, öte yandan kamu görevlilerine uygulanan promosyon ödemelerinin artırılması konusunda merkezi bir düzenleme yapılması gerektiğini ve banka promosyon tutarlarının güncellenmesi talebini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktardı.

KAYNAK: İHA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bağ-kur emeklisi ve işçi emeklisinin hakkını kim savunacak. Ziraat , halk ve vakıf bank 2.500 tl den yukarı çıkmıyor. Çekilmiş kredi var diye banka değişimine de izin vermiyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bravo
    Cevapla
  • AliDrm 1 yıl önce Şikayet Et
    BiZ!!! İşçilere de Sıra gelecek mi Bu promosyonda?
    Cevapla
  • Ç.Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam memur yararına asla bir iş yapmaz. Seçimlere hazırlık yapıyor.
    Cevapla
  • Abb46 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer gerçek ise 4c den 4b ye geçemeyen kamu çalışanlarına haklarının statuleriyle verilmesi bunca yıldır onlara verilen çilenin bir nepze hafiflemesi olur bizlerde tebrik ederiz gerçekten çok çektiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle