BAE'den Türkiye hamlesi! Karar verildi, imzalar atılacak

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını önümüzdeki haftalarda tamamlamayı hedefliyor. Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ticaret Bakanı Thani Al Zeyoudi, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada '#UAETurkiyeCEPA'yı önümüzdeki hafta tamamlamayı hedefliyoruz ve bölgenin en önemli ekonomilerinden biriyle daha derin ticaret ve yatırım ilişkileri kurmayı amaçlıyoruz' dedi.

GİRİŞ 02.09.2022 10:33 GÜNCELLEME 02.09.2022 12:12
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ticaret Bakanı Thani Al Zeyoudi, ülkesinin Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını önümüzdeki haftalarda tamamlamayı hedeflediğini söyledi.

İMZALAR ATILACAK

Al Zeyoudi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada "#UAETurkiyeCEPA'yı önümüzdeki hafta tamamlamayı hedefliyoruz ve bölgenin en önemli ekonomilerinden biriyle daha derin ticaret ve yatarım ilişkileri kurmayı amaçlıyoruz" dedi.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş ise Twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Türkiye-BAE #CEPA anlaşmasının mevcut durumunu ve anlaşmanın tamamlanması için gerekli adımları görüştük" dedi.

BAE birçok ülke ile CEPA olarak bilinen serbest ticaret anlaşmaları imzalamak için girişimler yürütürken bu sene şimdiye kadar Hindistan, İsrail ve Endonezya ile anlaşmaya varıldı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 30
  • Bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    BAE Turkiyele birlik beraberlik olunmali ve islam birligide kurulmali bu gunku durum ortada musluman devletler olarak birlik beraberlik olunmali
    Cevapla
  • Mapavrili 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz Türkler tarihte ne zaman �slamla müşerref oldu dünyaya hükmeder olduk ne zaman ki �slamiyetten uzaklaştık dünyanın yönetilen istediklerini yaptırılabilen bir ülke olduk inşallah eski günlerimize yine kavuşacağız Allah'ın izniyle
    Cevapla
  • Cemal Serbest 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün Zengin Müslüman Kardeşlerimizin Türkiyeye yatırım yapmasını bekliyoruz.
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimse bizim kardeşimiz değil bir kere bunu aklınız artık koyun yeter bizim kardeşimiz sadece bizim kanımızdan olandır yıllardan beri Müslüman ayağıyla Müslümanları birilerine kırdırdılar Allah için yardım edilecekse yardım edilir ama kardeşim ayağıyla kimse kimse minnet borçu duymasın eğer gerçekten güçlü bir devlet olmak istiyorsan
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman ülkeler de mazide olduğu tekrar ittihad etmeliyiz , İslamiyet yek vücûd olmalı , biz büyük bir medeniyetin torunlarıyız
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    islamdan ilk önce israil tarafından para drsteği sağlanan bu tarikatçılık anlayışı kaldırılmalı dünyada mustafa kemalin okutulmadığı tek ülkedir isril sebebi tarikatları kapatmasıdır.
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    BAE - Türkiye dostluğundan herkes kazançlı çıkacak , müreffeh geleceğimiz , Türk - İslam medeniyetinin yükselişi için herkes samimiyet , fedakarlık ve çaba göstermelidir .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle