SPK'nın ihbarı sonrasında savcılık soruşturma başlattı

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), bir televizyon kanalında ortaya atılan iddialara ilişkin Mine Tozlu Sineren hakkında yaptığı ihbar sonrasında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.

SPK'nın ihbarı sonrasında savcılık soruşturma başlattı
SPK'nın ihbarı sonrasında savcılık soruşturma başlattı
GİRİŞ 01.09.2022 09:15 GÜNCELLEME 01.09.2022 11:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başsavcılıkça yapılan açıklamada, "Bir ulusal televizyon kanalında yer alan iddialara yönelik olarak SPK başkanlığı tarafından verilen ihbar dilekçesi üzerine maddi gerçeğin tüm yönleriyle ortaya çıkarılması amacıyla soruşturmaya başlanılmış olup televizyon kanalında bilgi paylaşan M.T.S. dahil olmak üzere tüm taraflarla ilgili araştırma yapılması için gerekli talimatlar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı. Mine Tozlu Sineren'in ifadeye çağrılarak elindeki bilgi ve belgelere göre Soruşturma yapılacağı öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • kerem 1 yıl önce Şikayet Et
    SPK önce poip hisselere baksın
    Cevapla
  • talip 1 yıl önce Şikayet Et
    Binlerce insanı yatırımcıyı madur edip herşey alenen ortadayken, iş medyaya sosyal medyaya düştükten sonra bu SPK denen güya piyasayıs regüle eden yatırımcıyı koruyor kurum devreye giriyor. Bunların yatacak yeri yok. hergün bu ülkenin yatırımcısının canına OT TIKIYORLAR bu kurum çıkıpta ne yapıyorsunuz demiyor. Cebimizde özellikle uluslararası ve ulusal hırsızların manipülasyonları ile çalınan paralarımız yatırımlarımıza dönüpte 2 kelime etmiyorlar. Kendi koltukları rahat, dolgun ücretleri ile konforlarına elletmiyorlar. Allah var gam yok. nasıl olsa hesap var..
    Cevapla
  • Derzeit 1 yıl önce Şikayet Et
    Tuz kokmuş artık ...
    Cevapla