İBB, borç içerisinde! Otobüsler sefere çıkamıyor

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi(İBB), 110 araç sahibi firmaya ödeme yapmadığı için söz konusu otobüsler sefere çıkmıyor. Firmanın alacakları toplam 300 bin TL iken, İBB'nin toplam borcu ise 50 milyon TL'ye ulaşmış durumda.

İBB, borç içerisinde! Otobüsler sefere çıkamıyor
İBB, borç içerisinde! Otobüsler sefere çıkamıyor
GİRİŞ 31.08.2022 17:21 GÜNCELLEME 31.08.2022 17:21
Bu Habere 228 Yorum Yapılmış

İBB'ye 110 otobüsle hizmet verene Savaş Petrol Şirketler Grubu, İBB'den alacaklarını tahsil edemedikleri için otobüslerinin sefere çıkamayacağını açıkladı. 

Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri(İETT) Genel Müdürlüğü Planlama Daire Başkanlığı’na Savaş Petrol Şirketler Grubu’na bağlı 110 aracımızla hizmet etmekteyiz. İETT bünyesinde alacaklarımız olan paraları gününde alamadığımızdan 29.08 2022 tarihi saat 17:00’ye kadar İETT tarafından tarafımıza herhangi bir ödeme yapılmadığından araçlarımıza yakıt alamayacağımızdan 30.08.2022/31.08.2022 tarihleri arasında araçlarımız sefere çıkamayacaktır. Bundan dolayı tarafımıza ödeme gelmediği için İstanbul halkının mağduriyetini önlemek adına durumumuzu beyan eder gereken tedbirlerin alınmasını arz ederiz.

 

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 228
  • Ulubatlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Konser yapın oraya para verin istanbula yürümek yaraşır spor iyidir imamoğlu sizin hakkınızdan gelir .
    Cevapla
  • Bülent DUMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    oy verenler iyi baksınlar .kabahat yalanlara inanıpta oy verenlerde
    Cevapla
  • Ahmet Demirtaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl böyle iyimi yazıklar olsun sizlerin sayesinde istanbul ne hale geldi
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hani her şey çok güzel olacaktı İstanbul'da Eko Yüzüne gözüne bulaştırdın Bu mu senin yönetim anlayışın yazıklar olsun İstanbul'u borç batağına batırıp gösterebileceğin bir yatırımın yok
    Cevapla
  • ILGAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam hayal satıyor sülün Osman gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle