Murat Kurum: Bizim liderimiz; güçlü, onurlu ve büyük Türkiye’nin mimarıdır

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Afyonkarahisar’da toplu açılış töreninde konuştu.

Murat Kurum:  Bizim liderimiz; güçlü, onurlu ve büyük Türkiye’nin mimarıdır
Murat Kurum: Bizim liderimiz; güçlü, onurlu ve büyük Türkiye’nin mimarıdır
GİRİŞ 29.08.2022 21:47 GÜNCELLEME 29.08.2022 21:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Afyonkarahisar’da toplu açılış töreninde konuştu. Bakan Kurum, Afyonkarahisar’a toplam yatırım bedeli 4 milyar lira olan 222 eseri kazandırmanın onurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bizler; ülkemiz için, milletimiz için, yavrularımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İşte bugün Bakanlığımızla, TOKİ’mizle, İller Bankamızla, milletimize armağan ettiğimiz 1.2 milyar liralık 58 eserimizin açılışlarını gerçekleştiriyoruz… Cumhurbaşkanımızın izinde yürümek; bizim boynumuzu borcu. Çünkü bizim liderimiz; güçlü, onurlu ve büyük Türkiye’nin mimarıdır! İşte biz böyle bir liderle yol yürümekten; onur, gurur ve şeref duyuyoruz.” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bir dizi ziyaret ve toplu açılış töreni için Afyonkarahisar’a geldi. Bakan Murat Kurum, burada yaptığı konuşmada,  “Afyonkarahisar demek İstiklal Harbinin karargâhı demektir, kurtuluşun müjdesi demektir, istikbalimizin kilit şehri demektir! Afyonkarahisar demek; bir milletin direnişi, şaha kalkması demek, yeniden dirilişi demektir! Ne mutlu bizlere ki Afyonkarahisar’ın hizmetkârıyız, sizlerin hizmetkârıyız.” ifadelerini kullandı.

Bakan Murat Kurum, Büyük Taarruz’un 100. yıl dönümünü anımsatarak, “Afyon’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle yine omuz omuzayız, biriz, beraberiz, bir aradayız.”  dedi.

“Afyonkarahisarımızda 4 milyar lira olan 222 eserimizin açılışını gerçekleştirdik”

Toplam yatırım bedeli 4 milyar lira olan 222 eseri Afyonkarahisarlılara kazandırmanın onurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bakan Kurum, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizler; ülkemiz için, milletimiz için, yavrularımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İşte bugün Bakanlığımızla, TOKİ’mizle, İller Bankamızla, milletimize armağan ettiğimiz 1.2 milyar liralık 58 eserimizin açılışlarını gerçekleştiriyoruz.

Bu hizmetleri yapmak, bu dev eserleri milletimize kazandırmak aşk ister, muhabbet ister, inanmışlık ister, liyakatli kadro ister, en önemlisi de güçlü ve büyük bir lider ister! Bu büyük lider; büyük Türkiye’nin mimarı, mazlumların hamisi, milletin adamı, genel başkanımız, başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.”

“1 milyon Afyonkarahisarlı için; azimle, aşkla, kararlılıkla çalışacak, bütün gönüllere dokunacağız”

“Biz bugüne kadar hep Afyonkarahisar’ımızın yanında olduk.” diyen Bakan Murat Kurum, nice eserler ortaya koymak için gece–gündüz çalışacaklarının altını çizdi.  

Bakan Kurum, sözlerinde şu ifadelere yer verdi:

“Bundan sonra daha nice eserler ortaya koymak için 17 ilçemizin, 448 mahallemizin tamamında, 1 milyon Afyonkarahisarlı için; azimle, aşkla, kararlılıkla çalışacak, bütün gönüllere dokunacağız. Çünkü aziz milletimize Afyonkarahisar’ın güzel insanlarına hizmet etmek bizim boynumuzun borcu. Cumhurbaşkanımızın izinde yürümek; bizim boynumuzu borcu. Çünkü bizim liderimiz; güçlü, onurlu ve büyük Türkiye’nin mimarıdır! İşte biz böyle bir liderle yol yürümekten; onur, gurur ve şeref duyuyoruz!”

“Yeni yüzyılın güçlü Türkiye’sini hep birlikte inşa edeceğiz”

Bakan Kurum, konuşmasında, 2023 yılında yapılacak genel seçimlerle ilgili de şunları kaydetti:

“Önümüzde Cumhuriyet tarihinin en önemli kavşak noktası olan 2023 seçimleri var. İnşallah hep birlikte; gece gündüz demeden, 94 ruhuyla çalışacağız. Cumhurbaşkanımızı rekor bir oyla destekleyeceğiz, yeni yüzyılın güçlü Türkiye’sini hep birlikte inşa edeceğiz.”

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • selçuk 1 yıl önce Şikayet Et
    21. yüzyılın Atatürk'ü R. Tayyip Erdoğan'dır.
    Cevapla