BinBin yurt dışı yatırımlarını büyütüyor

Mikromobilite alanında Bulgaristan yatırımıyla yurt dışına açılan ilk Türk şirketi olan BinBin, Bosna Hersek'in Mostar şehrinde de hizmete başladı.

BinBin yurt dışı yatırımlarını büyütüyor
BinBin yurt dışı yatırımlarını büyütüyor
GİRİŞ 29.08.2022 15:15 GÜNCELLEME 29.08.2022 15:15

Şirketten yapılan açıklamaya göre, mikromobilite alanında teknoloji üreten, çevreci ve pratik ulaşım çözümleri sunan teknoloji şirketi BinBin, yurt dışı yatırımlarında hız kesmiyor.

Mikromobilite alanında Bulgaristan yatırımıyla yurt dışına açılan şirket, Bosna Hersek'in Mostar şehrinde de hizmete başladı.

BinBin Üst Yöneticisi Kadir Abdik, "Katma değer yaratabileceğimize inandığımız ülkelerde yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Kısa bir süre önce yurt dışında hizmete başladığımız şehirlerde karşılaştığımız ilgi, Mostar yatırımımız konusunda bizleri daha da cesaretlendirdi" diyerek hem ülkemizde hem de yurtdışında mikromobilite ekosisteminde sağlıklı bir biçimde büyümeye devam edileceğini söyledi..

Bu yıl art arda yaptığı yurt dışı açılımlarıyla adından söz ettiren şirket, hizmet verdiği şehirlere Mostar’ı da ekledi. BinBin, Mostar’da konforlu sürüş deneyimi sunan 300 yeni cihazla hizmete başladı. BinBin, faaliyetlerini sürdürdüğü diğer şehirlerde olduğu gibi Mostar’da da yeni cihazlarının yanı sıra operasyon ve müşteri hizmetleri alanındaki tecrübesiyle kullanıcılara en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor.

KAYNAK: AA
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar