Aytemiz ve Hepsiburada akaryakıt alışverişinde dünyada bir ilke imza atıyor

Aytemiz’in Hepsiburada ile yaptığı iş birliğiyle geliştirilen altyapı sayesinde, dünyada ilk kez bir e-ticaret platformu üzerinden akaryakıt alışverişi yapılabiliyor. Hepsiburada üzerinden satın alınan Aytemiz Vaay Dijital Yakıt Kodları ile tüm Aytemiz istasyonlarından hızlı ve temassız bir şekilde akaryakıt alınabiliyor.

Aytemiz ve Hepsiburada akaryakıt alışverişinde dünyada bir ilke imza atıyor
Aytemiz ve Hepsiburada akaryakıt alışverişinde dünyada bir ilke imza atıyor
GİRİŞ 29.08.2022 15:07 GÜNCELLEME 29.08.2022 15:07

Akaryakıt sektöründe 1963’ten beri faaliyet gösteren Aytemiz, değişen müşteri beklentileri ve ihtiyaçlarını analiz ederek geliştirdiği çözümlerine bir yenisini daha ekledi. Geliştirilen altyapı sayesinde Hepsiburada üzerinden satın alınan farklı tutarlardaki Aytemiz Vaay Dijital Yakıt Kodları ile tüm Aytemiz istasyonlarından araçtan inmeden, hızlı ve pratik bir şekilde akaryakıt alınabiliyor.

Aytemiz ve Hepsiburada’dan e-ticaret sektöründe bir ilk

E-ticaret platformu üzerinden akaryakıt satışı yapılmasını sağlayan ve alanında ilklerden biri olan Aytemiz Vaay Dijital Yakıt Kodu, Hepsiburada üzerinden satın alınıyor. Aytemiz Vaay Dijital Yakıt Kodu almak isteyen müşteriler için Hepsiburada’da 100, 150, 200, 300 ve 500 TL’lik yakıt kodu seçenekleri sunuluyor. Müşteriler, satın alacakları Dijital Yakıt Kodu’nu sepetlerine ekledikten sonra, sepet sayfasında yakıt kodunu araç plakasına tanımlayarak online alışverişini tamamlıyor. Alışveriş tamamlandıktan sonra anında SMS olarak gönderilen 6 haneli kod sayesinde, tüm Aytemiz istasyonlarından akaryakıt alınabiliyor. Yapılan tüm akaryakıt alışverişlerinin detayları ise Aytemiz Vaay mobil uygulamasından takip edilebiliyor.

Hepsiburada ile gerçekleştirdikleri iş birliği ile müşterilerin hayatlarını kolaylaştıracak çözümlere bir yenisini daha eklediklerini söyleyen Aytemiz Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Duygu Deniz Kadıoğlu, “Aytemiz olarak yenilikçi çözümlerimizi, değişen tüketici talep ve beklentilerine göre şekillendiriyoruz. Öncelikli amacımız müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve onların hayatlarını kolaylaştırmak. Bu amaçla 2020 yılında kendi pazarlama ve BT birimlerimiz ile Aytemiz Vaay mobil uygulamamızı hayata geçirerek, akaryakıt sektöründe bir ilke imza atmıştık. Yine aynı amaçla Hepsiburada gibi sektöründe öncü bir markayla iş birliği yaparak, müşterilerimizin alışveriş deneyimini geliştirmek ve çeşitlendirmek için bir adım daha attık. Bu iş birliği aynı zamanda sektörde bu tür uygulamaların ilk örneklerinden bir tanesi olma özelliğini taşıyor. Müşterilerimiz Aytemiz Vaay’ın hali hazırda sağlamış olduğu temassız ve pratik yakıt alışverişi deneyimine ek olarak, Hepsiburada üzerinden satın aldıkları kodları 24 ay içerisinde istedikleri zaman kullanabilecekler. Böylece bu iş birliği ile müşterilerimize kullanım konusunda da büyük bir esneklik sağlamış oluyoruz” diyerek kullanıcılarının istekleri doğrultusunda ürün ve hizmetlerini çeşitlendirmeye devam edeceklerini belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Murat Büyümez, “Türkiye’nin Hepsiburada’sı olarak, paydaşlarımıza ve müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için yürüttüğümüz çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sektöre öncülük edecek yeni iş birliğimizle Aytemiz Vaay’ın akaryakıt alacaklara sağladığı temassız ve pratik yakıt alışveriş deneyimine, altyapı sistemlerimizle destek oluyoruz. Hepsiburada, teknolojik altyapısı itibariyle sektörde birçok ilke imza atmış, öncülük etmiş bir marka. Bu alandaki yetkinliğimizle Türkiye’nin Hepsiburada’sı olarak önümüzdeki dönemde de hem paydaşlarımızın gücüne güç katmak hem de müşterilerimize baştan sona kusursuz bir deneyim yaşatmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.