Kılıçdaroğlu 'kapatacağız' dedi! Bakan Kurum cevap verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu 'kapatacağız' dedi! Bakan Kurum cevap verdi
Kılıçdaroğlu 'kapatacağız' dedi! Bakan Kurum cevap verdi
GİRİŞ 28.08.2022 17:45 GÜNCELLEME 28.08.2022 17:45
Bu Habere 218 Yorum Yapılmış

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "iktidara gelmeleri halinde Bakanlığı kapatacaklarına" ilişkin sözlerine, "Biz sizin köhnemiş zihniyetinize rağmen, yıllardır yok saydığınız bu aziz millet için yüz binlerce yuva kurmaya, Türkiye'yi yeşille donatmaya aşkla devam edeceğiz." diye yanıt verdi.

BAKAN KURUM KILIÇDAROĞLU'NA CEVAP VERDİ

Bakan Kurum, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, Bakanlığın CHP'nin yönettiği belediyelerde engeller çıkardığını öne sürmesi ve "Çevre, Şehircilik Bakanlığını kapatacağız. Sadece Çevre Bakanlığı olacak" sözlerine ilişkin, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.



HER ŞEY DEĞİŞİR, CHP DEĞİŞMEZ

Açıklamasında "Her şey değişir, CHP değişmez" ifadesini kullanan Kurum, şunları kaydetti:

"İktidara gelirlerse milyonları ev sahibi yapmış, afetlerde milletin umudu olmuş Bakanlığımızı kapatacaklarmış. Bunu, tarihe musluk, ibrik ve heykellerle geçecek olan sözde çevreci CHP'den duyduğumuza şaşırdık mı? Tabii ki hayır. Milletin hayrına tek bir işin olmayacak, kalkıp bir de engelleniyoruz tezviratı yapacaksın. Şunu unutmayın. Biz sizin köhnemiş zihniyetinize rağmen, yıllardır yok saydığınız bu aziz millet için yüz binlerce yuva kurmaya, Türkiye'yi yeşille donatmaya aşkla devam edeceğiz."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 218
  • ORMANLARI YAKAN 6+1 1 yıl önce Şikayet Et
    Dün haberlerde Polis Teşkilatımızın uzun takip sonucu terörist yakalandı ALÇAK HAİN Antalya,da Ormanlarımızı yakacakmış ,ormanlarımızı kimlerin yaktığı ve bunu bildikleri halde İktidarı Cumhur Başkanımıza Hakaret Küfür edip başının üstünde yangın Helikopteri Uçak uçtuğu halde hani nerede Uçak Helikopter diyerek NANKÖRLÜK yapan malum kesimin 6+1 Masası aydını yazarı çizeri GAZetecisi tv,si dergisi sözde Ağaç doğa çevre savunucuları ttb foz halt tv karar sözcü yeni çağ sözde Milli GAZete cumhuriyet krt tv flaş tv Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener Davutoğlu Babacan Temelyan sözde sanATçılar şarkıcısı topcusu popcusu NEREDESİNİZ HEEEYYYYY ALOOOOO SESSS verin SESSS Hişştt
    Cevapla
  • Hain Düşmanı 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsan Vatanına,Milletine Devletine bukadarmı düşman olur ! ( tabi bu değerlere sahipse)
    Cevapla
  • hayri şimşek 1 yıl önce Şikayet Et
    bu milletin yakasından düşün artık si,zleri görmek dahi istemiyoruz icratlarınız hey hep yıkmak yaptırmamak üzerine sizlere oy verenlere yazık cahiliye devri topluluğu
    Cevapla
  • haydar Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    chp yerle yeksan olurda bu millet bu kamburdan kurtulur.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere ben avrupa çevre hükümlerini uygulamam, sel riski görürsem denize atık sularım salarım acımam diye haber döndü. Siz de Avrupaya yaranacağım diye çevre deyin. Sonran muhalefet avrupa sevdalısı.
    Cevapla
  • Adana’lı 1 yıl önce Şikayet Et
    İşine gelen bölümü çıkardın bunumu anladın. Senin muhalefet dediğin kişilerin büyük elçilerden emir alıp abuk sabuk konuşmalarını göremedinmi. Ey gözü kör kulağı sağır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle