Paycell, Turkcell Sigorta işbirliği ile kapsamlı sigorta seçeneklerini müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor

Güçlü teknolojisiyle kapsayıcı finansal hizmetlerini birleştiren ve kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştıran Paycell, finansal pazaryerinden sunulan sigorta seçeneklerini zenginleştirmeye devam ediyor. Turkcell Sigorta aracılığıyla sunulan bu hizmet ile Paycell’liler artık uygulama içerisinde 4 farklı sigorta seçeneğine ulaşabiliyor.

Paycell, Turkcell Sigorta işbirliği ile kapsamlı sigorta seçeneklerini müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor
Paycell, Turkcell Sigorta işbirliği ile kapsamlı sigorta seçeneklerini müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor
GİRİŞ 27.08.2022 09:32 GÜNCELLEME 27.08.2022 09:32

Türkiye’nin yeni nesil dijital ödeme platformu Paycell, kullanıcılarının yatırım işlemlerinden, nakit ve alışveriş kredi ihtiyaçlarına kadar birçok finansal ürüne erişim imkanı sağlıyor. Kullanıcılarına ihtiyaç duydukları kapsamlı finansal hizmetleri tek bir platform üzerinden müşteri deneyimine odaklanarak uygulamayı her geçen gün yeni nesil çözümlerle zenginleştirdiklerini ifade eden Paycell Genel Müdürü Serhat Dolaz konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Turkcell Sigorta aracılığı ile Paycell uygulamasından erişilen sigorta seçeneklerine Dask Zorunlu Deprem Sigortasını da ekleyerek müşterilerimize daha kapsamlı ve zengin sigorta hizmetleri sunmayı hedefledik. SigorTAM Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Yardım Eli Ferdi Kaza Sigortası, Ödemelerim Güvende Fatura Koruma Sigortası ve son olarak DASK olmak üzere dört ayrı sigorta ürünüyle Paycell kullanıcıları ihtiyaç duydukları sigorta hizmetlerine kolayca erişebilmekte. Paycell olarak, tüm finansal ihtiyaçlara tek bir uygulamadan erişim vizyonuyla sunduğumuz hizmetlerimizi yeni iş birlikleriyle, yeni ürün ve servislerle çeşitlendirmeye devam edeceğiz.”

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.