Başkan Erdoğan son dakika mısır alım fiyatını açıkladı! Çiftçilere müjde...

Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan "Toprak Mahsulleri Ofisimiz, mısır alım fiyatını, destek hariç, ton başına 5 bin 700 lira olarak uygulayacak." dedi.

GİRİŞ 22.08.2022 19:24 GÜNCELLEME 22.08.2022 19:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Kritik toplantıda iç ve dış gündemin yanında ekonomi de ele alındı.

Çiftçileri müjde veren Erdoğan "Mısır alım fiyatı ton başına 5 bin 700 TL oldu." dedi.

Mısır alım fiyatı ton başna 5 bin 700 TL oldu

Erdoğan sosyal medye hesabından "Toprak Mahsulleri Ofisimiz, hasat dönemi yaklaşan mısır alım fiyatını destek hariç ton başına 5 bin 700 TL olarak uygulayacaktır. Üreticilerimize, ülkemize hayırlı olsun." paylaşımını yaptı

KIRSAL KALKINMA PROGRAMINDA MÜJDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir müjde de kırsal kalkınma desteklerinden yararlanan üreticilerimize vererek sözlerimi bitirmek istiyorum. Bilindiği gibi kırsal kalkınma programının 11’nci çağrısı için projeler alınmaya devam ediyor. Programın kalan bütçesinden faydalanacak üretici sayısını artırmak amacıyla destek için gereken puan seviyesini 65’ten 30’a düşürüyoruz. Böylece 4 binin altında kalan desteklenecek proje sayısını 7 bin 714’e, yatırım tutarını da 5 buçuk milyar lirası hibe olmak üzere 10 milyar liraya yükselttik." diyerek bir müjde daha verdi. 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • melikşah 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayçiçeği fiyatı açıklanmalı tüccar çifçiyi mağdur ediyor çiftçi borçlu olduğu için maliyetin altına ürününü vermek zorunda kalıyor
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Gecen yıl Kasım ayında 5,500 lira idi zaten.mazota,gübreye,tohuma çok zam geldi.Biraz düşük.Tüccar da Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği parayı vermiyor .fındıkta fiyat 53 olarak açıklandı ama şu anda Tüccar 44,-45 TL veriyor. Allah ureticimizin çiftçimizin yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Gen değiştirilmiş midir acaba misir? Oragnik olsa bare bizim insan sağlıklı kalsaydı
    Cevapla
  • Ünal 1 yıl önce Şikayet Et
    Çiftçinin nohutdu para yapmıyor bide ona el atreis
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    nohuda ben el atacan ton basi 5 bin tl iymi
    Cevapla