Akaryakıta zam geldi

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ediyor. Benzin grubuna 23 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 81 kuruşluk zam geldi.

GİRİŞ 23.08.2022 06:44 GÜNCELLEME 23.08.2022 06:44
Bu Habere 201 Yorum Yapılmış

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

BENZİNE ZAM

Benzin grubuna 23 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 81 kuruşluk zam geldi.

Fiyat değişikliklerinin ne zaman ve ne kadar olacağı ile ilgili son karar üst makamlarca verilecek

GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 25.03 liradan satılıyor.

Zammın ardından benzinin litresi İstanbul'da 21 lira 15 kuruşa, İzmir'de 21 lira 27 kuruşa, Ankara'da ise 21 lira 28 kuruşa çıktı.

KAYNAK: NTV
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 201
  • 4N1K 1 yıl önce Şikayet Et
    Petrol istasyonlarında, önceden düşük fiyattan alınan mazot satılır. Depoda kalan litre miktarı, saat 00: 00 da maliyeye, internet üzerinden otomatik olarak gramı gramına iletilir, kayıt altına alınır. Petrol istasyonu, kalan bu miktarın alış fiyatı zam farkını, devlete öder. Saat 00:01 den itibaren zamlı tarifeden vatandaşlara satar. Yani Ucuza aldığını ucuza, zamlı aldığını zamlı satmak zorundadır.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence eşel mobil sistem tekrar gelmeli. Seçime 30-35 liralık akaryakıtla gidilmemeli.
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    gıderse yanar zaten..hızmetler çöpr gıder..seçime kadar akaruyakıt 12-13 tl geçmemelı..bızden söylemesı..zamlar durdurulmalı..vallalhı bıllahı sonumuz husran olur..haınlere teslım etmeyelım hızmetlerımızı..içimiz dışımız haın.çık buyuk hamleler yapmalıyız..ulkemızın çokçok buyumesı için seçimlerı almalıyız..sıfır evler yuzde 100 arttı..arabalar yuzde yuz arttı..beton çımento yuzde 200 arttı..bu nasıl iş..maeketler yuzde 100 arttı..5-10 bın tl ıle geçinilmez..ev kıraları yuzde 200 arttı..hala önlem alamadık..bılmıyorum artık ne olacak..tedbırde çok çok geç kalıyoruz..yaz yaz bıktım artık..
    Cevapla
  • Gakko 1 yıl önce Şikayet Et
    Neyse şöyle bir gerçeklik var, kimse zam yapmaktan hazzetmez. Demek ki belirli bir zorunluluk var.
    Cevapla
  • II. SELİM 1 yıl önce Şikayet Et
    Mazot , benzinden nasıl pahalı olur arkadaş.Bu fiyatları aklım almıyor.Bütün ağır makinalar,taşıma,ulaşım ve biz çiftçiler mazot kullanırız.Mazot fiyatlarını 1-2 ay içinde 14₺ ye kadar düşürün çoğu şeyin de buna bağlı olarak fiyatların düştüğünü göreceksiniz...
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Cengiz, gözünü seveyim yapma. benzini mazotu kiloyla malıyorsun, litre hesabı her yerde var, benzin uçucudur, çabuk damıtılır, mazot daha fazla enerji gerektirir. Madem bilmiyorsunuz açın şu google da bakın kaç litre mazot kaç litre benzin çıkar diye. Neredeyse mazotun iki katı kadar benzin çıkar 19 galon benzin, 10 galon mazotu. Bir de biliyor muş gibi itiraz ederler ya hastayım.
    Cevapla
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Petrolden mazotun az, benzinin fazla çıktığı doğru değil. Yakıt ağırlaştıkça miktarı artar. Mazot benzinden daha fazla çıkar
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Motorin, 1 varil petroldan benzinden daha az çıkar, daha fazla benzin çıkar. Varil başına miktarı fiyatını belirler şimdi aklın aldı mı? Dizellerden kurtulun, yüksek emisyon çevre gerekçesiyle neredeyse yasaklanacak. Akaryakıt düşsün istiyorsan, doları düşüreceksin hepsi bu.
    Cevapla
  • Selami 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle haklısınız. Mazotu düşürmeden olmaz
    Cevapla
  • ak genç 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusyadan petrolü 75 dolardan al ama italya fiyatı 95 dolardan sat ve buna reis ses çıkarmasın,tüpraş rafineriyi arıza var diye kapatıyor,birşeyler oluyor,hadi hayırlısı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle