Kredi kartında metal dönemi

Vakıfbank, Mastercard işbirliğiyle ‘Platinum Plus Metal Kart’ı kullanıma sunduğunu duyurdu.

Kredi kartında metal dönemi
Kredi kartında metal dönemi
GİRİŞ 20.08.2022 09:37 GÜNCELLEME 20.08.2022 09:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Vakıfbank Bireysel, Mevduat Pazarlama ve Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Turan, yeni kart hakkında şu bilgileri verdi:

“Vakıfbank olarak yenilikçi bankacılık anlayışımızla hayata geçirdiğimiz ürün ve hizmetlere yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda üst segment müşterilerimizin beklentilerini karşılamak üzere Platinum Plus Metal Kart’ı devreye aldık. 16 gram ağırlığında paslanmaz çelik alaşımı ile kullanıcılarına özel bir his verirken, sahip olduğu teknoloji donanımı ile tüm yeni nesil ödeme ve güvenlik özelliklerini destekleyen kartımız aynı zamanda 4 kat daha değerli Worldpuan kullandırma özelliği ile sektörümüzde öncü olma niteliği taşıyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müşterilerimizin yanında olmaya ve ihtiyaçlarına özel çözümler sunmaya devam edeceğiz.”

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Mehmet Eltutan 1 yıl önce Şikayet Et
    Puanları geri aldınız diye sizi kınayan benim sizin müşteriniz adımıda yazayım da belki utanır olurya aramaya kalkarsanız kim olduğumu bilin istedim
    Cevapla
  • Sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Puanları geri almanızı esefle kınıyorum güya puan veriyorsunuz bir bakmışın buhar olmuş bukadar kuculmeyin lütfen 20. Yıl yapı kredinin kartını kullandım böyle birşey görmedim maaşımıda vakıftan alıyorum yazık bukadar puanlara tennezul etmeyin bari
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Vakıfın word puanı tamamen oyun ben 6 aydır kullanıyorum aylık 6000 tl den fazla harcama yapıyorum şuanki toplam word puanım 0,15 kr çok bile ama yinede teşekkürler..
    Cevapla
  • Olaylara Vakıf 1 yıl önce Şikayet Et
    Normalde fazla puan kazanamazsınız. Puan kazanabilmek için kampanyalara (Mobilden Cepte kazan kısmı) katılmanız ve World üye iş yerlerinin POS cihazlarını kullanmanız lazım. Ayrıca, çoğu puan size verildikten 1 ay sonra geri alınır. takip edip kullanmanız lazım.
    Cevapla
  • mrt clkr 1 yıl önce Şikayet Et
    1000 tl de aidat alırlar artık
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dediginiz zaten var. Ben telefonumdan temassiz kartla ödeme yapar gibi ödeme yapabiliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle