Maaş promosyonunda rekor kırıldı: Tek seferde 27 bin TL yatırılacak

Bankalarla maaş hesaplarının taşınmasına yönelik yapılan anlaşmalar kapsamında verilen promosyon ücretlerinde rekor kırıldı. Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi personellerinin hesabına tek seferde 27 bin 50 TL banka promosyonu yatırılacak.

GİRİŞ 19.08.2022 14:18 GÜNCELLEME 19.08.2022 17:41
Bu Habere 140 Yorum Yapılmış

Yeşilyurt Belediyesinde görev yapan toplam bin 30 personelin maaşlarının yatırılacağı banka ve personele ödenecek promosyon miktarının belirlenmesi amacıyla yapılan ihale tamamlandı.

2022-2027 yıllarını kapsayacak yeni maaş anlaşması sonrasında belediye personellerine tek seferde 27 bin 50 TL. banka promosyonu ödenmesine dair anlaşmada ihale sözleşmesinde yer aldı.

İLK MAAŞTA HESAPLARA YATIRILACAK

Belediye personellerinin yüzünü güldürecek maaş promosyon ihale sürecinin tamamlanmasında büyük bir emek sarf eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, banka promosyonunun ilk maaşta personellerin hesabına yatırılacağının müjdesini verdi.

TEK SEFERDE 27 BİN 50 TL YATIRILACAK

Çınar, “Her biri bizim ayrı bir değer ve kıymet taşıyan personellerimizi ilgilendiren maaş promosyonu ihalesini sonuçlandırmış olduk. Hizmet-İş ile Bem-Bir Sen işyeri temsilcilerinin de yer aldığı ihale komisyonu, banka temsilcileri ile toplanarak, 2022-2027 yıllarını kapsayacak yeni maaş anlaşması için ihaleyi gerçekleştirdiler. Belediye personeline ekonomik destek sağlamayı hedefleyen anlaşmanın en önemli konusu hiç şüphesiz; personellerimize verilecek olan promosyon bedeli olmuştur. Yapılan ihale neticesinde beş yıllık maaş ihalesini kazanan banka tarafından tek seferde personellerimizin hesabına 27 bin 50 TL. yatırılacaktır. Belediye çalışanlarımız için bu zamana kadar en yüksek promosyon miktarında anlaşma sağlamış olduk. Bütün çalışanlarımıza ve ailelerine hâyırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 140
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Banka promosyonlarını özel sektörde çalışanlar neden almıyor benim maaşımı banka 15 gün kullanıyor hükümet buna el atmalı
    Cevapla
  • Yalçın 1 yıl önce Şikayet Et
    Alamuyor diyelim , benim çalıştığım kurumda 900 çalışan var ve 3 yılda bir kurum banka değiştiriyor. Biz çalışanlar çok safız, onlar ise çok akıllı. Promosyonları özel sektör kurumları cebe atıyor da o yüzden alamıyoruz
    Cevapla
  • Behlul Dane 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne sacma yorumlar yapılmış, bankadan zaten maaşını alıyorsun, faizi niye sorun ediyorsun diye. Bu nasil zirva bir mantik. Çalışıp emeginin karşılığı olan parayı bankaya yatırıyorlarsa sana neden haram olsun. Çalıştığın isin karsiligini, adam tefeciye emanet etmiş sen de gidip almışsın gibi, hos degil ama hakkın olmayan şeyi, harami almıyorsun. Faizse, yani promosyon, banka muhtemelen helal olmayan bir işte ve faizle senin parani kullanip para kazanıp , sana da dusuk bir pay veriyor. Biri calismanin karsiligi, digeri bankanin kimbilir nereden kazandığı gelirin payi. Bankaya da birakmamak lazim, zaruret olacak kisiye vermek, ya da bizden haksiz , zoraki alinan yerlere odemek.
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Faiz yaygaracilari faizin girmedigi ne kadar yer var susun artik alabilen alsin belki baska faizi kapatir icradadir . Size ne oluyorda faiz de faiz insanlar zaten borctan faize batmis durumda . Tum kamu kurum mudurleri bis oturmasin alsinlar bankalardan haklarini calisanlarin
    Cevapla
  • Adfg 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin inancı ilgilendirmez ama inancıma gore yanlısı uyarmak zorundayım sonradan kimse bilmiyordum demesin diye.Ne hale geldik harama haram demek suç oldu yazık.
    Cevapla
  • Polis 1 yıl önce Şikayet Et
    Polislerin maaş promosyonları neden az aylik 107 tl bizde toplu promosyon isteriz
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav arkadaş promosyon adı altında vatandaşa faizi yedirecekler.. Faiz giren bedenden şükür, ibadet kaçar.. Faiz, insan ahlakını bozmak için en kestirme yol.. Maalesef önümüz çok aydınlık görünmüyor.. Allah (cc) bu haram paradan ve faizden, tüm Ümmet-i Muhammedi (sav) muhafaza eylesin ve kurtarsın.
    Cevapla
  • İsimisim 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanada promasyon verseler en başta sen alırsın. Dini alet etme.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle