Tarımsal elektrik bedeli sıfır faizli kredi kapsamına alındı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal elektrik bedelinin tamamının 10 milyon TL'ye kadar sıfır faizli kredi kapsamına alındığını duyurdu.

GİRİŞ 18.08.2022 13:46 GÜNCELLEME 18.08.2022 13:59
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri, tarımsal elektrik üretim bedeli kapsamında 10 milyon liraya kadar işletme kredisi kullandırabilecek.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Tarımsal sulama birliklerimiz ve tarımsal üreticilerimizin kullandıkları tarımsal elektrik bedelinin tamamı 10 milyon TL'ye kadar T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla kullandırılabilecek şekilde sıfır faizli kredi kapsamına alınmıştır. Tüm üreticilerimize hayırlı, uğurlu olsun.''

 

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Misafir 23 1 yıl önce Şikayet Et
    Sebze halindeki oyunları durdurun Antalya Mersin Adana ve İstanbul halindeki komisyon oyunları şirketleri Kadıköy Maltepe ve Mersin'de hayali fiyat fırsatçılığı ve chpkk hdpkk iyipkk İstanbul pazarlarında emeğiniz harcanıyor fiyat yükseltin konutları veriyor.
    Cevapla
  • Kenan Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Zirai ekipman alımında da sıfır faizli kredi istiyoruz.
    Cevapla
  • YANi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence NAKİT VERMESİN SATICIYA BEDELİNİ ÖDESİN Aşama aşama kontrollü satıcıya ödesin
    Cevapla
  • Erdem Ateş 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarım ürünlerinin fahiş fiyatlarla satışında çiftçi değil aracı marketler yapıyor bürokratlar suçluyu teşvik eder gibi esas soruna müdahale etmiyor 2023 e giderken Erdoğan nin en büyük rakibi besleme danışmanlar Erdoğan düşmanı bürokratlardır
    Cevapla
  • Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanım devlet su işleri sulama parası adı altında soygun yapıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle