Tarım Kredi Kooperatifi'nde rekor satış

Tarım Kredi Kooperatifleri, indirimli satış kampanyasının ilk gününde cirosunu yaklaşık 7 kat artırdı.

GİRİŞ 17.08.2022 07:11 GÜNCELLEME 17.08.2022 09:22
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

Temmuz-ağustos aylarında günlük ortalama cirosu ortalama 20 milyon lira olan Tarım Kredi’nin cirosu önceki gün 130 milyon liraya ulaştı. Ürünleri aracısız şekilde vatandaşlara ulaştıran Tarım Kredi Kooperatifleri, enflasyonla mücadele çalışması kapsamında önceki gün itibarıyla 1.400 satış noktasında 30’un üzerinde temel tüketim ürününde indirimli satışlara başlamıştı.

Gıda ürünlerinde yaşanan fiyat dalgalanmalarının ve piyasaya arz konusunda sıkıntı yaşanan ürünlerin tedariki amacıyla hizmet veren Tarım Kredi Kooperatifleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın talimatı ile başlattığı indirim kampanyasının, daha fazla üründe market ağında uygulanabilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri gelecek dönemlerde de imkânlarını kullanarak yeni indirim kampanyaları düzenleyecek.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 115
  • Eyüp 1 yıl önce Şikayet Et
    Halk ekmek gibi olmalı her yerde olmalılar 3 harflilerin korkulu rüyası olmalı
    Cevapla
  • EMİNE ÖZDEMİR 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok mutluyuz çok teşekkür ederiz Lütfen kooperatif marketleri çoğalsın sayısı A11den fazla olsun Zaten ben kooperatif marketleri açıldıktan sonra sadece buradan karşılıyorum bütün ihtiyaçlarımı güvenle alıyorum Ve dahada önemlisi yerli üretimlerimizi satın alarak Milletimizin kalkınmasına destek oluyoruz slogonumuz (Devlet ve millet elele)
    Cevapla
  • Salih Özdemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Canım annem benim:)
    Cevapla
  • xxx 1 yıl önce Şikayet Et
    belediye lerinde bubise girmesi gerek para en azindan devlete geri gelir devlette millet e is as yardim veriri yoksa özel sektör köseyi dönünce parayi ya sakliyor ya bankada tutuyor yada baska ülkelere götürüyor en iyisi devlet hersektörde özel sektöre karsi rekabet etmeli ucuz satmali parayi devlet kasasina devir daim yapmali
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık
    Cevapla
  • bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben indirimli ürün haricindeki ürün ihtiyaçlarımı da yok marketten alıyorum. Üç harflileri batiracagim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle