Benzine 1 lira 10 kuruşluk zam

Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 1 lira 10 kuruşluk zam geldi. Fiyat artışının ardından benzinin litresi İstanbul'da 21 lira 15 kuruşa, İzmir'de 21 lira 27 kuruşa, Ankara'da ise 21 lira 28 kuruşa çıktı.

GİRİŞ 12.08.2022 09:24 GÜNCELLEME 14.08.2022 09:18
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde 94 dolara kadar gerileyen brent petrol, şu anda 99 dolardan işlem görüyor.

BU GECE BENZİNE ZAM GELDİ

Akaryakıt sektörü kaynaklarının aktardığı bilgiye göre, 13 Ağustos Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 10 kuruşluk zam geldi. Bu geceki zamla birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 21,15 TL'ye, Ankara'da 21,28 TL'ye, İzmir'de 21,27 TL'ye yükseldi.

Motorine önce indirim sonra zamMotorine önce indirim sonra zam

Motorine geçtiğimiz günlerde 1 TL'lik indirim gelmiş, ertesi gün ise 81 kuruşluk zam yansıtılmıştı. Motorinde bu gece ise fiyat değişimi olmayacak.

KAYNAK: NTV
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 98
  • Cumali ensari 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun hesabını öbür tarafta sorulacak
    Cevapla
  • Aliveli 1 yıl önce Şikayet Et
    Petrol düşüyor zam yapıyorlar. Allah belasını versin bunlarin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aç kapa Ertema...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İltidar olmayı talep eden ve seçilen kendileri. Vaatlerde bulunurken bunları yapacaklarını söylemişlerdi. Şimdi yapamayınca, benzine mazota zam yaparak mı krizden çıkartacaklar ülkeyi hem de tüm dünyada akaryakıt fiyatları düşerken.
    Cevapla
  • batar 1 yıl önce Şikayet Et
    petrol fiyatları düşüyor bunlar zam yapıyor.
    Cevapla
  • İsimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Zehir zıkkım olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle