Ticaret Bakanı Mehmet Muş Pakistan'a gidecek

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, yarın Pakistan'a ziyaret gerçekleştirecek. Muş, Ortak Görev Gücü'nün ilk toplantısına başkanlık edecek ve müzakereleri tamamlanan Mal Ticaret Anlaşması'nı imzalayacak.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş Pakistan'a gidecek
Ticaret Bakanı Mehmet Muş Pakistan'a gidecek
GİRİŞ 11.08.2022 12:06 GÜNCELLEME 11.08.2022 12:06

Ticaret Bakanlığının duyurusuna göre, Bakan Mehmet Muş, Türkiye ve Pakistan arasında ekonomik ve ticari ilişkilerin daha ileri seviyeye taşınması amacıyla kurulmasına karar verilen Ortak Görev Gücü'nün ilk toplantısına başkanlık etmek ve iki ülke arasında müzakereleri tamamlanan Mal Ticaret Anlaşması'nı imzalamak üzere Pakistan'ın başkenti İslamabad'a gidecek.

Başbakan Şerif tarafından kabul edilecek

Bakan Muş, ziyareti esnasında Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif tarafından kabul edilecek ve Pakistan Ticaret Bakanı Syed Naveed Qamar ile ikili görüşme gerçekleştirecek. Muş, İslamabad'da düzenlenecek Türkiye-Pakistan İş ve Yatırım Forumu'na da katılacak.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.