Kılıçdaroğlu'nun 'fabrika' yalanını uydular çürüttü

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun AK Parti hükümetini hedef alan, 'Hiç fabrika açmadılar' algısını uydu görüntüleriyle çürüttü. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 'AK Parti döneminde hiç fabrika açılmadı' eleştirilerine 3 şehirdeki organize sanayi bölgelerinin fotoğrafını paylaşarak cevap verdi.

Kılıçdaroğlu'nun 'fabrika' yalanını uydular çürüttü
Kılıçdaroğlu'nun 'fabrika' yalanını uydular çürüttü
GİRİŞ 10.08.2022 14:27 GÜNCELLEME 10.08.2022 15:18
Bu Habere 179 Yorum Yapılmış

Sanayi üretimi rekor üstüne rekor kırarken, açıklanan ihracat verileriyle birlikte Türkiye'nin üretim ekonomisi gün geçtikçe artıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından 12 Ağustos Cuma günü Sanayi Üretimi verisi açıklanacak. Veri açıklanmadan önce yapılan anketlerde yüzde 6,9 artış öngörülüyor.

Üste üste gelen sanayi başarılarına rağmen muhalefet cephesi yapılan bu çalışmalardan memnun olmuyor.

Bazı muhalefet vekilleri, AK Parti iktidarı döneminde sanayiye hiç değer verilmediğini belirterek, şu an hizmette bulunan Organize Sanayi Bölgeleri'nin 20 yıllık AK Parti döneminden önce açıldıklarını öne sürüyor.

OSB FOTOĞRAFLARIYLA CEVAP VERDİ

Bu iddialara en yetkili isim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan cevap geldi. Mustafa Varank, Antalya, Ankara ve Adana'daki organize sanayi bölgelerinin öncesi ve sonrasını paylaştı. 3 şehirde kurulan organize sanayi bölgelerinin, illerin çehresini nasıl değiştirdiğine en büyük örnek olan paylaşımlar kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Varank, 3 şehirde kurulan organize sanayi bölgelerinin öncesi-sonrası fotoğraflarını şu sözlerle paylaştı:

ADANA

"Hadi soralım...

Birilerinin ısrarla iddia ettiği gibi AK Parti döneminde hiç fabrika açılmadıysa, Adana Hacı Sabancı OSB nasıl bu hale geldi?"

ANKARA

"Haydi soralım...

Birilerinin ısrarla iddia ettiği gibi AK Parti döneminde hiç fabrika açılmadıysa, AK Parti sanayiyi bitirdiyse; 2003 yılında kıraç arazide temelini Cumhurbaşkanımızın attığı Başkent OSB'ye 15 bin vatandaşımıza istihdam sağlayan bu fabrikalar nereden geldi?"

ANTALYA

"Hadi soralım...

Birilerinin ısrarla iddia ettiği gibi AK Parti döneminde hiç fabrika açılmadıysa, Antalya Organize Sanayi Bölgesi nasıl bu hale geldi?"

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 179
  • DERSENEL 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerini akıllı, aydın zanneden solcular ! nasıl oluyorda bu super zekalının peşinden sürükleniyorlar..... anlamiyorum.....
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu CHP zihniyeti mi ülkeyi yönetmeye talip. Bunlar gibi yalancı, iftiracı, ülke düşmanı, islam düşmanı zihniyeti ülkenin başına gelirse vay halimize....
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların gözünün içinede soksanız yok diyolar.. Bu orman yangınlarında adamın tepesinde helikopter uçarken burada helikopter yok uçak yok dşyen adamlar doğruyu söyleyip bukadar istihdam yapıldı drler mi
    Cevapla
  • mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    ondanmi ekonomi bu kadar iyi
    Cevapla
  • ErdalT 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok ayıp etmiş şimdi kime güleceyiz ya.Hedef 2023 şaşmak yok okadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle