Motorine önce indirim sonra zam

Dün; motorinin litre fiyatına 1 TL'lik indirim gelmişti. Ancak bu indirimden bir gün sonra yine zam geldi. 11 Ağustos yani bu gece motorine 82 kuruş daha zam geldi. Böylelikle İstanbul'da motorinin litre fiyatı 23 lira 15 kuruşa çıktı.

GİRİŞ 10.08.2022 07:39 GÜNCELLEME 11.08.2022 07:00
Bu Habere 328 Yorum Yapılmış

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

Brent petrol 96 dolara kadar geriledi.

MOTORİNE ÖNCE İNDİRİM SONRA ZAM GELDİ

Dün; 10 Ağustos gecesi 1 TL'lik indirim geleceği açıklanmıştı. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre; bu indirim gece yarısı pompaya yansıdı.

Ancak bu indirimden bir gün sonra yine zam geldi. 11 Ağustos gecesi 82 kuruş daha zam geldi.

Böylelikle İstanbul'da motorinin litre fiyatı 23 lira 15 kuruşa çıktı. Zamla birlikte Ankara'da motorin fiyatı 23,26 TL'ye, İzmir'de ise 23,28'e yükseldi.

KAYNAK: HABERTÜRK
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 328
  • Kıtıkhanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Güncellyin artık bu haberi
    Cevapla
  • Aytekin 1 yıl önce Şikayet Et
    Her gün indirim haberleri geliyor hergunde petrolda pompa fiyatlarına bakıyorum hergunde artıyor bırakın bu işleri milletin aklıyla oynaya oynaya millet tek başına yolda kendi kendiyle konuşuyor görünen köy kılavuz istemez
    Cevapla
  • kırılan kalp 1 yıl önce Şikayet Et
    size bir örnek daha vereyim 1 ay önce A101 de haci şakir 4 lü 800 gr banyo sabunu 31,99 tl iken şuan 70 tl inanmayan gitsin markete baksın 1 ayda hangi masraflar arttı merak ettim 100 de yüz zam ypmışlar merak ediyorum bunu kim denetleyip kim soracak
    Cevapla
  • Kml 1 yıl önce Şikayet Et
    Petrol fiyatlarının düştüğü kadar temel gıda fiatlarıda düşmesi gerekir
    Cevapla
  • Petrol 23 1 yıl önce Şikayet Et
    Akaryakıt aracı firmalar neden kaldırılmıyor. İndir bindir yapanlar siyasi aracılar aslında bunların oyunları, ülkemizde akaryakıt fiyatları çok yüksek değil, gerçek fiyatı verilmiyor. Bunu yapan zihniyetler hala içimizdeki vatan hainleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle