Yetiştirdiği organik karpuzları yol kenarında satıyor

Sinop-Ayancık yolu üzerinde kendine ait tezgahında satış yapan Hüseyin Özdemir, yıllardır karpuz üretim satım işiyle uğraşıyor.

Yetiştirdiği organik karpuzları yol kenarında satıyor
Yetiştirdiği organik karpuzları yol kenarında satıyor
GİRİŞ 30.07.2022 01:31 GÜNCELLEME 30.07.2022 01:31
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Sinop ve Sinop dışından gelen birçok müşterisi olan Özdemir, doğal şartlarda üretim yaptığı için talebin bu kadar fazla olduğunu söyledi.

Yaz mevsiminin vazgeçilmez meyveleri arasında yer alan karpuzları insanların daha çok tercih ettiğini aktaran Özdemir, "Sinop’un Karacakese köyünde doğal şartlar altında karpuz yetiştiriyoruz. Bu sene Allah’a şükür mahsulümüz iyi, fiyatlarımız uygun. Talepten de memnunuz. Karpuzun kilosunu 5 TL’den satmaktayız. Gelen müşterilerimizden güzel geri dönüşler de alıyoruz ve bir gelen bir daha geliyor. Doğal ürün, doğal hizmet anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ?Allah Allah o nasıl oluyor?
    Cevapla
  • MkaraSs 1 yıl önce Şikayet Et
    Sinop 7'den 70'e aç gözlü haris insanlarla dolu bir şehir (şehir demek de fazlaya neyse) İstanbul zahmetini yaşatıp insanlara bir rahat yüzü göstermeyenlerin şehri
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Pazarlarda, Yol kenarlarında Kapuz'un kilo Fiyatı çok pahalı 7-8 Lira oysa Aynı yerlerden gelen Karpuz'un Marketlerde Fiyatı 2,5 - 3 Lira.
    Cevapla
  • Sehl 1 yıl önce Şikayet Et
    Karpuzun hası DİYARBAKIR karpuzunu Diyarbakır'da 2.5 tl den alıyorken biz, sen onu iki katı fiyatına satıyorsun...
    Cevapla
  • Ahmet bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Organik diye diye milleti iyi soydular. Pazardan alınan karpuzlar asfaltta mı yetiştiriliyor sanki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle