Eskişehir'de şebeke suyuna yüzde 40 zam yapıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğünün suya yüzde 40 zam teklifi, Büyükşehir Belediyesi Meclisi üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi.

Eskişehir'de şebeke suyuna yüzde 40 zam yapıldı
Eskişehir'de şebeke suyuna yüzde 40 zam yapıldı
GİRİŞ 28.07.2022 21:15 GÜNCELLEME 28.07.2022 21:40
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

ESKİ Genel Müdürlüğü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen başkanlığında gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'ndaki toplantıda ESKİ'nin şebeke suyuna yüzde 40 zam yapılması teklifi oylamaya sunuldu. AK Parti ve MHP'li meclis üyelerinin ret oyu verdiği zam teklifi oy çokluğuyla kabul edildi.

Zam uygulamasının yarından itibaren geçerli olacağı bildirildi.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Yilanoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet memurlara yüzde kırk zam verdi Belediye suya yüzde kırk zam yaptı lakin belediye çalışanı işçi ve tasoren maaşına zam yapılmadı suyu yapılan zam kadar belediye de çalışan tasoren ve işçi maaşlarına zam yapılmasını istiyoruz
    Cevapla
  • Sivaslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivas da ucuz değil kızılırmak boşa akıyor sivaslı bakıyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar yine insaflıymış,Ankara Büyük Şehir Belediyesi %400 zam yaptı kimsenin gıkı çıkmadı. 31 m3 ünü 100 Tl ye aldığım suyu şimdi 7.7 m3 ünü 100 TL ye alıyorum.
    Cevapla
  • Vatan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    K maraş % 75 zam yaptı
    Cevapla
  • Yazık 1 yıl önce Şikayet Et
    Bursada son bir yılda en az %100 zam yapıldı. Bursa’da ak partimizin belediyesi. Zammı sadece chp belediyesi yapmıyor . İftira ve kul hakkı haramdır. Bunkadar da taraflı olmayın. Ben de akpliyim ama iftira atamam.
    Cevapla
  • Yorumlar 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk defa bu şekilde gerçek bir yorumun yayınlandığını görüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle