Dar gelirli vatandaşlara müjde yolda! Başkan Erdoğan açıklayacak

Hazine ve Maliye ile Adalet bakanlıklarının dar gelirlilerin maddi konularda hukuka taşınmış sorunlarının çözümü için yürüttükleri çalışmada son aşamaya gelinirken, iki bakanlığın yetkilileri bugün son bir toplantı yapacak.

GİRİŞ 27.07.2022 12:11 GÜNCELLEME 27.07.2022 12:32
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, iki bakanlığın yaptığı ortak çalışmayla dar gelirlilerin maddi konularda yargıya taşınan sorunlarının çözümü için bir taslak çalışma hazırlandı.

BUGÜN NETLİK KAZANIYOR

Taslağın kapsamına ilişkin detaylar bugünkü toplantının ardından netlik kazanacak. Bakanlıkların yetkilileri bugün bir araya gelerek, daha önce ayrıntıları üzerinde müzakere edilen taslağa son şeklini verecekler.

BAŞKAN ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

Hazine ve Maliye ile Adalet bakanlıklarınca hazırlanan çalışma, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği ilk kabine toplantısında sunulacak.

Dar gelirli vatandaşları ilgilendiren düzenlemenin detaylarının, kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

KAYNAK: AA
Tuğba Bozkurt Haber7.com - Editör
Haber 7 - Tuğba Bozkurt
YORUMLAR 63
  • rumuz 1 yıl önce Şikayet Et
    toki şartları uymayan kişileri kaydediyor asıl ihtiyaçlı kişiler alamıyor yine evi olan zenginler alıyor
    Cevapla
  • memur kiracı 1 yıl önce Şikayet Et
    özellikle büyük şehirlerde çalışan tek maaşla çalışan memurlara konut yardımı yapacaksınız en az 2-3 bin lira. lamı cimi yok bordroda bu tıpkı aile yardımı çocuk yardımı gibi görünecek. verdiğiniz aile yardımı sendika yardımından bile az neredeyse. bin lirayı geç 800 lira bile değil bu mu yani kadına aileye yardımınız. ev sahipleri emlakçılarla resmen eziyor evsiz ortada bırakıyorlar insanları. yüzde 25 dediniz sizin bürokratlarınız bile kiracısına yüzde yüz yap yada çık diyebiliyor hukuk bilmezmiş gibi. KİRALARA YARDIM PAYI İSTİYORUZ
    Cevapla
  • Kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kidem tazminati yasallastirin artik sirketler odememek icin herseyi yapiyor. 1 yil da olsa kendide isten ciksa calisan parasi nakit alsin
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Özellik le adamin evi arabası var toki çıkıyor toki iyi araştırılsın emlakçılar a kesinlikle verilmesin iyi takip edilsin
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah milletimize ve devletimize zeval getirmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle