Karaismailoğlu'ndan 'Kömürhan Köprüsü paylaşımı

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli 2 Ocak 2021'de açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, köprüden 5 milyon aracın geçtiğini söyledi.

Karaismailoğlu'ndan 'Kömürhan Köprüsü paylaşımı
Karaismailoğlu'ndan 'Kömürhan Köprüsü paylaşımı
GİRİŞ 22.07.2022 03:41 GÜNCELLEME 22.07.2022 03:43
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu sosyal medya hesabından Kömürhan Köprüsü ile ilgili bir paylaşımda bulundu. 2 Ocak 2021 tarihinde, Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan Kömürhan Köprüsü'nden geçen araçların sayısını paylaşan Karaismailoğlu, açıldığı günden bu yana 5 milyon aracın bu köprüyü kullandığını belirtti.

Karaismailoğlu paylaşımında, "Kömürhan Köprüsü’nü 2 Ocak 2021’de açtık. 5 milyon araç kullandı. Elazığ-Malatya, Sanat eseri…" ifadelerini kullanarak, 4-17 Temmuz arası geçen araçların sayısını paylaştı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Gakgo 1 yıl önce Şikayet Et
    Yol yaptık köprü yaptık diye övünmeyin.. eskiden de kömürhan köprüsü vardı yollar vardı Malatya'ya 1 saatte gidiyorduk. Şimdi yol iyi köprü tünel var 2 saatte gidiyoruz.. köprüden sonra Malatya tarafina 32 km boyunca 90 hız sınırı var.. o zaman neden yolu yeniden yapıyorsunuz ki?? Yol yenilendi mesafe kısaldı ama gidilen zaman uzadı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah (cc) akıl versin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yapılanı takdir etmeyen, sadece çamur atan bir zihniyet kirliliği maalesef kendi kulvarında yüzmeye devam ediyor...
    Cevapla
  • Hakikat 1 yıl önce Şikayet Et
    Muazzam bir köprü ve geçince hemen tünel e girip tehlikeli virajlardan da kurtuluyorsun Allah yapanlardan razı olsun
    Cevapla
  • kelemyeniceli 1 yıl önce Şikayet Et
    ben eski köprüden geçtim iki araç yanyana zor geciyordu dardı inşallah yenisinden de geçmek nasip olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle