Suluova Belediyesi’nde asgari ücret 8 bin TL

Suluova Belediyesi’nde asgari ücret 8 bin TL oldu.

Suluova Belediyesi’nde asgari ücret 8 bin TL
Suluova Belediyesi’nde asgari ücret 8 bin TL
GİRİŞ 22.07.2022 01:46 GÜNCELLEME 22.07.2022 01:46
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Personelini sevindiren Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Mesai arkadaşlarımız için belirlediğimiz en düşük ücret yüzde 60 artış ile 8 bin TL. Çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

AK Partili Başkan Üçok, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde işçisinin hakkını teri soğumadan teslim eden bir anlayışın temsilcisi olarak çalışanlarımızın her zaman yanındayız” diye konuştu.

Üçok ile birlikte sözleşmeyi imzalayan Hak-İş Başkanı İsmail Pazar da, “İşçisini, emekçisini enflasyona ezdirmeyen, işçisinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığını zamanında ödeyen Suluova Belediye Başkanımız Fatih Üçok’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • ümmet yahşi 1 yıl önce Şikayet Et
    arkadaslar bu zabitalar nerde neden denetleme yok marketlerde yine herkes bildigini okuyo isteyen istedigi gibi at kosturuyor bufiatlara birilerinin el atmasi lazim degilmi en sonunda birileri ya market elemanlari ya vatandas bir birinemi girsin istiyorsunuz
    Cevapla
  • Serdar sönmez 1 yıl önce Şikayet Et
    20 de olsa bu kafayla olmaz enflasyon durduracak sin yoksa boş
    Cevapla
  • Haklı 1 yıl önce Şikayet Et
    8 bin yapacağına 20 eleman daha çalıştırın
    Cevapla
  • AmasyaBelediyesi duy 1 yıl önce Şikayet Et
    8bin çok iyi bereket versin . Görenler utansın artık . Derekoyluler begenmiyodu başkanlarını şimdi yüzlerine bakarlar artık utanmadan .
    Cevapla
  • Cesur AdAm 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Türkiye çok daha büyük krizlerden eflasyonlardan geçki ama KİMSE HALKA İŞCİYİ BÖYLE KORUMADI. ALLAH CC RAZI OLSUN. yoksa bu hayalılıkta maşların birde 3500 milyar oldunu duşun eskiden milet boşu boşuna yamalı pantolon yamalı ayakkabı giymiyormuş. Çok şükür güzel pamlar yapıldı da kotünün iyisi oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle