AnadoluJet'ten Avrupa havalimanlarından seyahat edecek yolcularına uyarı

THY'nin başarılı markası AnadoluJet, Avrupa havalimanlarında olağanüstü yoğunluklar yaşandığını, uzun süren beklemelerden etkilenmemek için yolcuların uçuşlarından 3 saat önce havalimanında hazır bulunmaları gerektiği uyarısında bulundu.

AnadoluJet'ten Avrupa havalimanlarından seyahat edecek yolcularına uyarı
AnadoluJet'ten Avrupa havalimanlarından seyahat edecek yolcularına uyarı
GİRİŞ 20.07.2022 21:08 GÜNCELLEME 21.07.2022 01:37
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

AnadoluJet'in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Avrupa havalimanlarında personel sıkıntısından kaynaklanan olağanüstü yoğunluklar yaşanmaktadır. Uzun süren beklemelerden etkilenmemek için uçuşunuzdan 3 saat önce havalimanında hazır bulunarak check-in, pasaport ve güvenlik noktalarındaki işlemlerinizi zaman kaybetmeden tamamlamanızı rica ederiz." ifadelerine yer verildi.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Mehmet Ali sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Krona testi için ne yapmalidirler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    check-in yapsan ne olacak ben köln'den Antalya'ya uçtum check-in yaptımda ne oldu yine beni 3,5 saat valiz vermede 1,5 saat Güvenlik Kontrollerinde beklettiler en son adımızı anons ettiler polis pasaport kontrolünde bizi öne aldı uçağa en son biz bindik 5 saat önceden orada olmamıza check-in yapmama rağmen!
    Cevapla
  • Trabzon Rıdvan 1 yıl önce Şikayet Et
    Havacılık yönetimi son sınıfım. Hedefim havacılık yönetim öğretmen olmak ismen dua bekliyorum. Kpss son 9 gün kaldı.. İsmen yapılan dua makbuldür
    Cevapla
  • laedri 1 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaşlar Anadolu jetin ne suçu var haberi iyi okuyun..
    Cevapla
  • senol France 1 yıl önce Şikayet Et
    bence cok kötü anadolu jet thy daki confor yok.... hizmet sifir en son bindim fransadan daha binmem anadolu jete ...kalitesiz
    Cevapla
  • Fransa 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle