Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Venezuelalı mevkidaşı ile görüştü

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Venezuela Üretken Tarım ve Araziler Bakanı Wilmar Castro Soteldo ile bir araya geldi.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Venezuelalı mevkidaşı ile görüştü
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Venezuelalı mevkidaşı ile görüştü
GİRİŞ 19.07.2022 09:40 GÜNCELLEME 19.07.2022 09:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakan Kirişci, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Venezuela'da mevkidaşı Soteldo'nun ev sahipliğinde verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.

Paylaşımında, Soteldo'ya misafirperverliği için teşekkür eden Kirişci, "Gerçekleştirdiğimiz toplantı ve görüşmelerin akabinde havadan ve karadan teknik incelemelerde bulunduk. Bu ziyaretin, iki ülke arasındaki ikili iş birliği ilişkilerini daha da geliştireceğini umut ediyorum." ifadelerini kullandı.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım mersinde limon domates salatalık vs üretim yapan ve destek alan bir tane üretici varmı.? neyazikki yok sayılır ama tv'lerde öyle destek böyle destek haberleri geliyor. Sayın bakanım destek vermenize gerek yok sulama su parasını çözerseniz seviniriz en azından Rahmetli Adnan Menderesin yapmış olduğu kanallardan fahiş fiyata bir son verin lütfen destek istemiyoruz kösteği kardırsanız seviniriz ...Saygılar bakanım
    Cevapla