KYK borcu silinecek mi? Gözler kabine toplantısında

KYK kredi borcu düzenlemesi için gözler kabine toplantısına çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, kredilerin geri ödemesine ilişkin çalışmaları yarınki kabine toplantısından sonra açıklaması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Gençlerimizi faize kurban etmeyiz' sözleriyle düzenlemeye ilişkin mesajını verdi.

KYK borcu silinecek mi? Gözler kabine toplantısında
KYK borcu silinecek mi? Gözler kabine toplantısında
GİRİŞ 17.07.2022 09:33 GÜNCELLEME 17.07.2022 09:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milyonlarca genç, KYK kredi borçları için yeni bir düzenleme bekliyor.

"GENÇLERİMİZİ FAİZE KURBAN ETMEYİZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu beklentiye, "biz gençlerimizi faize de enflasyona da kurban etmeyiz" açıklamasıyla karşılık verdi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, konuyla ilgili kapsamlı bir çalışma yaptı.

KYK kredi borçları ile ilgili Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi'nden kaynaklı faiz artışları detaylı bir şekilde ele alındı.

2022-2023 akademik yılı Güz dönemine yetişecek şekilde çalışma tamamlandı.

KYK kredi borcunda faiz silinmesi veya ödemeleri kolaylaştıracak yeni bir yapılandırma beklentisi için gözler yarın yapılacak olan kabine toplantısına çevrildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu toplantıda KYK kredi düzenlemesinin detaylarını açıklaması bekleniyor.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim alacak ihaleleri. İstanbula bak gör. Yapılmayan işlerin ihalelerini. İett otobüslerinin bakımlarını kim yapıyor acaba. Ne bakım ama. Bunca hizmet ve çalışmadan sonra ne yapacakları belli olmayan ne yapacaklarınıda bilmeyen zevata mı oyberecez. Söylemleri ortada. Biz söyleme ve vaade oy veririz ne vaad ettiklerine bakın ve oyunuzu verin
    Cevapla
  • Zaza dayı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hükümetin, bu millet için yaptıklarını... sabah mesaisi gibi saat 8 de başlasan saymaya, akşam 5,e kadar bitiremezsiniz. Biz bu Chp,yi 60 senedir biliriz bu memleket için bir tek hayırlı işi yoktur olamaz, bunların cibilliyeti bu ve genlerinde bu vatan,millete ve devlete ve dinimize düşmanlık var..ila ahir.
    Cevapla
  • Haebuci 1 yıl önce Şikayet Et
    Geriye Ödeyenin suçune böyle işmi olur ,parayı alıp yerken iyi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin haracını yiyen dogan demirören koç sabancı eczacıbaşı ve nicelerine yapılan kıyak silinen kıredi borçlarına istinaden bu ülkenin gençlerinin kyk borçlarını tamamını sil seçim öncesi bu ülke vatandaşı değer verildiklerini anlasınlar hem ülke geleceği gençler hem bu gençleri ülke kodoman ları kadar değeri yokmu yazık bu genclere silin artık kıredileri ana paralarınıda faizlerinide ben chp nin yerinde olsam bunu gündemden düşürmem
    Cevapla
  • Ramiz dayi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey kılıctaroglu sen bir emekliye ikramiye dedin emeklı sayende ikramiye aldı sen kyk borçlarının faizlerini ödemeyin dedi hükumet baktı pabuç pahalı zaten koltuk sallantida hemen kyk borçlarını gorusucez beyler ne yaparsanız yapın 2023 te bu TC vatandaşları sizlere güle güle diyecek en çok üzüldüğümde yandaşlarını ballı kaymaklı ihaleler alamiyacak zavallılar fakirlesecek çok üzülüyorum yandaşlara
    Cevapla