Başkan Aydın: "Hızlı Tren Yenişehir’e değer katacak"

Osmaneli-Bursa-Bandırma-Balıkesir Hızlı Tren Hattı T04 Tüneli Işık Görme Töreni'ne katılan Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, hızlı trenin Yenişehir’e değer katacağını söyledi.

Başkan Aydın: "Hızlı Tren Yenişehir’e değer katacak"
Başkan Aydın: "Hızlı Tren Yenişehir’e değer katacak"
GİRİŞ 16.07.2022 23:03 GÜNCELLEME 16.07.2022 23:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, “Bursa Yenişehir Hızlı Tren Hattı inşaatında yeni bir merhale için, T04 Tüneli Işık Görme Töreninde Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa ve Bilecik Milletvekilleri ile bir araya geldik. Osmaneli-Bursa-Bandırma-Balıkesir Hızlı Tren Hattında işler rayında tüm hızıyla devam ediyor. Hızlı tren hattının açılmasıyla Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası 2 saat 15 dakika olacak. 201 kilometrelik Bursa - Yenişehir Osmaneli Balıkesir hızlı tren hatlarının yapım çalışmaları devam ediyor. Hızlı tren hattı Gürsu, Yenişehir güzergahını takip ederek Osmaneli mevkiinde yapılacak üçlü hat ile Ankara-İstanbul HT Hattı'na bağlanacak olması Yenişehir’in önemi ortaya koyuyor" dedi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Karakartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bitişini göreceğimize aklım kesmiyor artık .Kaç yıl oldu?Hayırlısı..
    Cevapla
  • Yiğidin Harman Yeri 1 yıl önce Şikayet Et
    S ivas hızlı tren hattı ne oldu 2008 de açılacaktı.
    Cevapla