Kırşehirli Besici: "Vatandaş, kurbanlık fiyatına tatile gitti"

Kırşehirli besici ve Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi üyesi Ramazan Taş, vatandaşın kurbanlık fiyatına tatile gittiğini söyledi.

Kırşehirli Besici: "Vatandaş, kurbanlık fiyatına tatile gitti"
Kırşehirli Besici: "Vatandaş, kurbanlık fiyatına tatile gitti"
GİRİŞ 16.07.2022 03:52 GÜNCELLEME 16.07.2022 03:52
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Besici Taş, "Kurban Bayramı süresince besici yüzde 50 oranında satış yapamadı. Bizler, üretim yaparken aynı zamanda tüketim de yapıyoruz. Kırşehir'de et üretimi çok fazla fakat maliyetler giderleri karşılarken besiciyi zora sokuyor" dedi.

Vatandaşın 18 bin lira 40 bin lira arasında kurbanlık aldığını aktaran Taş, "Dini boyutuyla ibadetini yapan vatandaş da var, kurban fiyatına ailesi ile birlikte tatil yapmayı tercih eden vatandaşta var. Devletimizin destekleriyle içerisinde olduğumuz süreci de aşacağımızı düşünüyoruz. Sattığımız hayvanımız da var, satamadığımız hayvanlarımız da" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Hüseyin yigit 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurban gelmeden önce et kesim fiyatı ni 115 Tl ye çıkaran milleti et fiyatları yükseldi diye kurbanlık fiyatlarını şişiren ve sonunda millet alamayınca kurban sonu bir anda 95 tl ye inen kesim fiyatı ni sorgulayın bence
    Cevapla
  • mehmett 1 yıl önce Şikayet Et
    bu toplumla bu kafayla bizler her zaman birilerinin kuklasi olmaya mahkum bir toplum olmaya devam edecegiz acgözlülük hirsizlik menfaat ve bencillikte dunyada birinciyiz her zaman
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi canım, paralar cebimizde koyacak yer kalmadı, deste deste tatile gittik. Kirayı nasıl ödeyeceğim diye düşünüyorum. Millet tatile gitti diyor. 84 milyon insan sahilde mi şimdi? Ülkeyi 2-3 milyon tuzu kurudan ibaret sanıyorsunuz ya Allah sonunuzu hayır etsin.
    Cevapla
  • hsn 1 yıl önce Şikayet Et
    Pahalılık diye zırlar siyasi şov yaparlar ülkenin şu sıkışık ortamında tatil ve eğlence peşinde koşarlar. Bunlar kim mi, chdp ve yoldaşları ile onlardan medet uman gafiller
    Cevapla
  • serap tecer 1 yıl önce Şikayet Et
    Hsn bu nasıl yorum? Isı siyasete doktunuz yine tatile gidenlerin alnında CHP li mi yazıyor bu cahillikle nereye kadar gideceğiz acaba? Millet derdini anlatıyor siz siyaset yapıyor kininizi nasıl kusacaginizi bilmiyorsunuz.Yeter biraz değil azıcık düşünün bu ülkeyi.
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurban kesmek demek Allah'ım cc canım sana feda olsun demektir. Tıpkı İsmail as gibi Hazreti Abdullah gibi. Bu yüzden Allah'ımızın cc en çok sevdiği insan Peygamber'i sav onların soyundan geldi. Lanetlenen Yahudiler çılgına döndü. Ümmeti olmakla şeref duyduğumuz Peygamber as Efendimizin yoluna can kurban. Kimi tatile kurban gider. Kim samimi kim samimi değil ortaya çıkar. Para yoksa sorumlu tutulmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle