Bakan Yanık'tan Datça açıklaması: 500 bin lira kaynak gönderiyoruz

Bakan Yanık: Bölgedeki vatandaşlarımızın acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için Datça Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza 500.000 TL kaynak gönderiyoruz

Bakan Yanık'tan Datça açıklaması: 500 bin lira kaynak gönderiyoruz
Bakan Yanık'tan Datça açıklaması: 500 bin lira kaynak gönderiyoruz
GİRİŞ 13.07.2022 21:02 GÜNCELLEME 13.07.2022 22:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Twitter adresinden şu açıklamaları yaptı:

Muğla, Datça’da bugün başlayan yangında ekipler sahada yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor. Yangın sebebiyle tahliye edilen hanelere 3.000 TL nakdi destek ödemelerini başlattık.

Bölgedeki vatandaşlarımızın acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için Datça Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza 500.000 TL kaynak gönderiyoruz.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • ali aksoy 1 yıl önce Şikayet Et
    hazır mugla ele alıyorken aile il müdürlüğü de değisse özellikle çalışma hayatı çok kötü il vekaletin vekaleti ile nereye kadar gidecek
    Cevapla
  • hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    gelirler görev kaçağı u adamlar akparti ile alakası yok
    Cevapla
  • Pak ses 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun bakana iyi rakam
    Cevapla
  • ismail 1 yıl önce Şikayet Et
    Az çok az
    Cevapla