Bodrum’un en lezzetlisi: Danış

Bodrum’un en gözde koylarından biri olan Gündoğan Küçükbük’te Mare Deluxe Residence içerisinde yer alan ‘Danış’ Etnik Ocakbaşı ve GAOU Bodrum ile kapılarını açtı.

Bodrum’un en lezzetlisi: Danış
Bodrum’un en lezzetlisi: Danış
GİRİŞ 08.07.2022 13:02 GÜNCELLEME 08.07.2022 14:02

Danış Kurucu ve İşletme Ortağı Danış Ulaç, Gündoğan’da gün batımını en iyi gören yerlerden birinde konuşlandıklarını ve İyi müzik, iyi yemek ve iyi bir kitleyi bir araya getirdiklerini söyledi.

Bodrum’un mavisi ve yeşili arasında gündüz beach ve restoran, akşam ise modern ocakbaşı konsepti ile hizmet vermeye başlayan Danış otantik ve şık atmosferi ile misafirlerine konfor ve lüksü bir arada yaşatıyor.

DANIŞ ‘ETNİK OCAKBAŞI’ İLE BODRUM’A YENİ LEZZET GETİRDİ

Gündüz Akdeniz ve İtalyan lezzetleri, gün batımında hafızalarda eşsiz izler bırakan kokteylleri, akşam ise Antep, Hatay ve Ege mezelerinin yer aldığı etnik ocakbaşı konsepti ile hem göze hem de damağa hitap ediyor.

Danış Etnik Ocakbaşı’nda, Adana, Şanlıurfa, Hatay ve gastronomi şehirlerinden özel şefler yer alıyor.

Gurme lezzetleriyle birlikte ünlü isimlerin DJ performansıyla sezona iddialı bir giriş yapan Danış, misafirlerine gün batımı eşliğinde sınırsız eğlence sunuyor.

GÜNDOĞAN’A YENİ BİR EĞLENCE: GAOU BODRUM

Her gün akşamüzeri 15:00-18:00 saatleri arası, 2 günü canlı 5 gün DJ performansı ile farklı etkinlikler yapılacak. Akşam 20:00 itibariyle restoran ‘etnik restoran’a dönüşüyor. GAOU Bodrum’un seçkin menüsünde Ege ve Akdeniz mutfağından atıştırmalıklar ve paylaşımlı başlangıçlara, açık ateş ve taş fırından et, makarna ve tatlı lezzetleri eşlik ediyor.

HERKESE UYGUN BİR MEKAN

Birbirinden lezzetli meze ve ana yemekleriyle misafirlerini beklediklerini ifade eden Danış Ulaç “Sabahtan gece saatlerine kadar hizmet verdiğimiz restoranımızda her akşam DJ performansı yer alıyor. Geçen sene de Bodrum’da çok ses getiren kadromuzla beraber açık alanımızla hizmet vermeye devam edeceğiz. Sevilen 80’ler 90’lar müziklerimiz en güzel buluşmalara eşlik edecek.

Her sene değişen konseptimiz, müşterilerimizin bizi öncelikli tercih etmesine sebep oldu. Danış markası olarak her yaz sezonunda kendimizi yeniledik ve başarılı operasyonlarımızla sürdürülebilir olduğumuzu ispat ettik” dedi.

“DANIŞ BODRUM’U DÜNYAYA TANITMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM”

Mesleki hayatına 19 yaşımda komi olarak en alt basamaktan başladığını ve bu işin bütün adımlarını yaşayarak deneyimlediğinden bahseden Danış Kurucu ve İşletme Ortağı Danış Ulaç “Siirt’te ortaöğretimimi tamamladıktan sonra, İstanbul’a geldim. Burada yeme-içme sektöründe iş hayatına atıldım. İstanbul’un en lüks mekanlarında müdürlük görevinde bulundum. Bazı restoranlarda 3-4 yıl çalıştıktan sonra yönetici pozisyonuna geçtim. Konsept yaratma ve marka geliştirme çalışmalarım devam etti. Hatta büyük bir restoran zincirinin 4 tane şubesinin açılışını gerçekleştirdim. Yöneticiliğini yaptığım her yer dönemin en başarılı ve en popüler mekanlarına dönüştü. Şu anda yine başarısı ve kendine özgü tarzıyla kendisinden en çok söz ettiren Danış Bodrum markasını önce Türkiye’ye sonra dünyaya tanıtmak için yola çıktım. Bodrum Gündoğan’da markamızı tercih eden insanların sayısının arttığını görmek beni ayrıca gururlandırıyor. Bizim yaptığımız işin tanımı, tatilden ziyade gelen konuklarımıza ‘konsept’ kalitesinde hizmet sunmaktır. Bugüne kadar bizi tercih edenler de bunun en büyük göstergesidir” dedi.

Danış Ulaç son olarak şunları söyledi: “Yavuz Yollu ve Fatih Yollu’ya teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Yatırımları ve ortaklıkları ile benim bugünlere gelmeme büyük katkıları var. Danış olarak sanat ve sanatçıya desteğimiz bu sene de devam edecek. Bu sezon içinde farklı zamanlarda sanat sergilerini buralarda görebilecekler”

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.