Rus devinden Türkiye kararı: Başlıyoruz

Rusya'nın en önemli havayolu şirketlerinden birisi olan Aeroflot, uzun bir aradan sonra Dalaman ve Bodrum seferlerine yeniden başlıyor.

Rus devinden Türkiye kararı: Başlıyoruz
Rus devinden Türkiye kararı: Başlıyoruz
GİRİŞ 07.07.2022 12:45 GÜNCELLEME 07.07.2022 12:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Uzun süredir Batı yaptırımları yüzünden uçak temininde zorluklar yaşayan ve pek çok destinasyona seferlerini durduran  Rusya Fedarasyonu'nun bayrak taşıyıcı ve en büyük hava yolu şirketi Aeroflot, temmuz ortasından itibaren Airbus A320 uçaklarla Bodrum ve Dalaman uçuşlarına yeniden başlıyor.

SEFERLER 15 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR

Rus basınına yansıyan haberlere göre, Dalaman'a seferler 17 Temmuz'dan itibaren pazartesi, perşembe ve pazar günleri olmak üzere haftada üç kez gerçekleştirilecek. 15 Temmuz'dan itibaren Bodrum'a da her gün direkt sefer yaplıacak.

Aeroflot'un bu hatlarda 180 koltuk kapasiteli modern Airbus A320 uçaklarını kullanacağı belirtildi.

Son dönemde Rusya-Türkiye uçuşlarında fiyatlar rekor düzeye çıkarken, pek çok koltuğu tur acentalarının blok halinde satın alması nedeniyle bilet bulmakta da zorluk yaşanıyor.

KAYNAK: TURKRUS
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Gidecek başka yerleri kalmadı zaten artı beleşe tatil yapıyorlar. Kısa bir süre önce Sırbistan’a uçmak isteyen bir Rus uçağına AB Avrupa hava sahasına girmesine izin vermedi
    Cevapla
  • s.e. 1 yıl önce Şikayet Et
    RUYSA 15 temmuz da vatandaşlarını ege de dikkatli olmaları konusunda uyarırken aynı tarihte bordrum a uçak göndermesi de ilginç.
    Cevapla
  • son cümle 1 yıl önce Şikayet Et
    ambargo zorlamasına uymayalım. tüm hatlar açılsın
    Cevapla
  • Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Açıklık saciklik günah .... Burdan gelen para neye yarar
    Cevapla
  • Yavuz Özmen 1 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuz??
    Cevapla