Otobüs biletleri tükendi, 8 bin ek sefer için satışlar başladı

Kurban Bayramı dolayısıyla satışa sunulan otobüs biletlerinin tükendiği, yolcu talebini karşılamak amacıyla konulan 8 bin ek sefer için satışların başladığı belirtildi.

GİRİŞ 02.07.2022 13:55 GÜNCELLEME 02.07.2022 15:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, yaptığı açıklamada, bayram dolayısıyla şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüslere yoğun talep olduğunu söyledi.

9 MİLYONA YAKIN YOLCU TAŞINACAK 

Bayram tatili süresince günlük ortalama 700 bin yolcunun otobüslerle taşınacağını vurgulayan Yıldırım, "1 Temmuz'da başlayan hareketliliğin 18 Temmuz'a kadar sürmesini bekliyoruz. Bu süre içinde ek seferlerle birlikte 9 milyona yakın yolcuyu taşımayı planlıyoruz." diye konuştu.

Türkiye genelinde 353 otobüs firmasının 8 bin 500 otobüsle hizmet verdiğini aktaran Yıldırım, normal günlerde 12 bin olan otobüs sefer sayısının tatil dönemlerinde artırılarak 27 bine kadar çıkarıldığını belirtti.

8 BİN EK SEFER İÇİN SATIŞLAR BAŞLADI

"Otobüs biletleri tükendi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının şehirler arası otobüs firmalarına B2 ve D2 belgeli otobüsleri kullanma izni vermesi için yaptığımız başvuru kabul edildi. Kurban Bayramı tatilinde yolcu talebini karşılamak amacıyla konulan 8 bin ek sefer için satışlar başladı." diyen Yıldırım, yolculara biletlerini gidiş-dönüş olarak almaları tavsiyesinde bulundu.

Tuğba Bozkurt Haber7.com - Editör
Haber 7 - Tuğba Bozkurt
YORUMLAR 2
  • Gurbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyyyyyyyyy chp Eyyyyyyyyy zilletttttttttt ittifakı ve onlara oy veren eyyyyyyy vatannnn hainleri hani ekonomi kötü idi nankörler Türkiye reis sayesinde ekonomide çag atladı çag biz almanyada böyle yaşayamıyoruz Almanya bitmiş açız aççç
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim Almanya da açsan gel kendi ülkende yaşa vatansever kardeşim ne işin var elalemin ülkesinde
    Cevapla