Erdoğan müjdeyi duyurdu: Asgari ücret zammı kararı! Memur ve emekli zammı açıklaması

Başkan Erdoğan kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçti. Başkan Erdoğan, milyonların merakla beklediği asgari ücret zammı, memur ve emekli zammıyla ile ilgili son dakika açıklaması yaptı.

GİRİŞ 27.06.2022 21:14 GÜNCELLEME 29.06.2022 15:16
Bu Habere 510 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

SON DAKİKA ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLAMASI

Başkan Erdoğan, Türkiye'de milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret zammı, memur ve emeklilerin zammıyla ilgili müjdeli haberi duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.
Başkan Erdoğan, asgari ücrete zam yapılacağı müjdesini verdi.  Erdoğan, kamu çalışanları ve emeklilere enflasyon farkının verileceğini açıkladı.

'MÜJDELİ BİR HABERİ PAYLAŞMAK İSTİYORUZ'

Başkan Erdoğan açıklamasında, ''Ülkemizdeki her kesimi enflasyona ezdirmeme sözümüzü yerine getirmek için  her fırsatı değerlendiriyor, her imkanı harekete geçiriyoruz. Asgari ücretin yeniden değerlendirilmesini istedim. Bakanlığımız belli sayıya göre işçi çalıştıran işletmeleri gözeten şekilde bir düzenleme yapacaktır. İnşallah en kısa sürede müjdeli bir haberi paylaşmak istiyoruz. " dedi.

ÇALIŞANIMIZIN VE EMEKLİMİZİN HAYAT PAHALILIĞININ ALTINDA EZİLMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Erdoğan sözlerinin devamında "Amacımız enflasyon oranı kaç olursa olsun hiçbir çalışanımızın ve emeklimizin hayat pahalılığının altında ezilmesine müsaade etmemektir." ifadelerini kullandı.

MEMUR MAAŞLARI KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE HESAPLARDA OLACAK

Başkan Erdoğan ayırca, Temmuz ayı memur maaşlarının Kurban Bayramı öncesinde 8 Temmuz'da zamlı haliyle ödeneceğini açıkladı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 510
  • Misafir dediki 1 yıl önce Şikayet Et
    bence ssk ve bağkur emeklisine zam yüzde7-8 emekli ikramiyesine zam yok devam
    Cevapla
  • Erdem 1 yıl önce Şikayet Et
    Yasal hak veriliyor fazlası yok Tüik yalan enflasyon arkasından gene her seye zam yağmuru seyredin
    Cevapla
  • mimur 1 yıl önce Şikayet Et
    biz de kesek gurban, biz de kesek bir koç. ikramiye ver reiz
    Cevapla
  • Muzaffer bahadır 1 yıl önce Şikayet Et
    SSK aylıkları bayramdan önce yatacakmi ayın 21
    Cevapla
  • ilyas şimşek 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeyi ayakta tutan özel sektör memur bürokrat ve siyaset yiyici kesim yıllardır bizi kene gb emen bu kesimleri sırtımızda taşımaktan yorulduk bıktık usandık adalet istiyoruz adalet işçiye az maaş ver yol yemek sana ait de memura çok para verdikleri gb yemek ve servis ver bunun neresi adalet
    Cevapla
  • Biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp zihniyeti
    Cevapla
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce adam gibi vergini ver devletten ve milletten çalma. Memur dediğin doktor hemşire subay astsubay polis gardiyan vs. Bilip bilmeden konuşuyorsun.
    Cevapla
  • Last ottoman 1 yıl önce Şikayet Et
    Özel sektörde çalışıyorsan zammı devletten değil patronundan isteyeceksin. Yazdığın herşey saçma sapan yoruma dayalı. Patronun şuandan fazla veremem diyor ona göre asgari ücret zammı yapılıyor. Fazlası yapılınca bu sefer ülkeyi ayakta tutuyor dediğin özel sektör patronları işçi çıkarımına gidiyor. Ekonomiden kimin kime maaş verdiğinden, kimin ne maaş aldığından haberin yok boş boş konuşuyorsun
    Cevapla
  • İlyasa 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi cahile laf söylemek yüktür. İnsan biraz araştırır da öyle konuşur.
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    ben hem kamuda hem de özel sektörde çalışmış birisi olarak söylüyorum ki, yazdıkların saçmalık, şu anda kendi işimi yapıyorum çalışanlarımın bir çoğunu kamudan transfer ettim özel sektörde kamudaki gibi yetişen personel bulmak neredeyse imkansız, kusura bakma ama senin kimseyi sırtında taşıdığın yok, herkes hedeflerine ve yeteneklerine göre bir yerlere emek harcayarak geliyor ve buralara gelme hakkı sende de var beceremiyorsan çamur atma, kamudaki verimsizliğin on katı özel sektörde var işte bu yüzden herkes suriyeli işçi veya yabancı uyruklu çalışan alıyor..
    Cevapla
  • adam haklı 1 yıl önce Şikayet Et
    len memur tüketmese kim ne üretecek de seni işe alacak? azcık aklını kullan. memurun emeklinin sayesinde iş buluyonuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle