Bakanlık onay verdi: Manisa'da petrol aranacak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın yurt genelindeki petrol arama sahalarına bir yenisi daha eklendi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından verilen ruhsat kapsamında TPAO Manisa'da petrol arayacak.

Bakanlık onay verdi: Manisa'da petrol aranacak
Bakanlık onay verdi: Manisa'da petrol aranacak
GİRİŞ 26.06.2022 10:55 GÜNCELLEME 26.06.2022 10:56
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğüne, Manisa'daki bir saha için petrol arama ruhsatı verildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün, petrol hakkına müteallik kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Petrol fiyatları için çarpıcı tahmin! 100 doların altı mümkün mü?Petrol fiyatları için çarpıcı tahmin! 100 doların altı mümkün mü?

Buna göre, TPAO'ya, Manisa'da karadaki 15 bin 154 hektarlık alan için 5 yıl süreyle petrol arama ruhsatı verildi.

KAYNAK: AA
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 73
  • yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    paris iklim anlaşması neden yapıldı acaba.türkiyeden petrol çıkcağı belli olduktan sonra elektrikli araçlara yönlenfirilme yapılıyor fosil yakıttan dönüyorlar.güya çevre için ama petrolun bizden de çıksrtılcaklarına emin oldular çünkü.
    Cevapla
  • misafir35 1 yıl önce Şikayet Et
    nerde petrol yok diye kapatılan petrol kuyuları varsa tekrar açılsın. yabancılar bizim gelişmemizi istemediği için yok yada yetersiz diyerek kapattırdılar. özellikle rus mühendisler rusyada çıkan petrolun türkiyede bulunan petrolün aynı damardan beslendiğini farkedince apar topar kapattırdılar. kapattırılan kuyular tekrar ama tekrar açılmalıdır.
    Cevapla
  • Hasan SGK Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben inanıyorum ki Karadeniz de doğalgazı bulup çıkarmak için harcadığımız milyarlarca dolar ile karalarımızda aramalar yapmış olsaydık çok daha fazlasını çok daha düşük maliyet ile bulabilirdik.Karadeniz'e karşı değilim ama yorumlarda da halkımız yöresindeki petrol ve doğalgaz bulgularından bahsederken neden bu bölgelerde hiç bir araştırma yapılmaz.
    Cevapla
  • Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    Biraz seri olsalar iyi olacak.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rast getirtsin.. Şu enerji işini bi çözelim Allah ın izniyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle