ABD Hazine Bakan Yardımcısı Adeyemo, Türkiye'ye geliyor

ABD Hazine Bakan Yardımcısı Wally Adeyemo bugün Türkiye'ye geliyor. Adeyemo, Türkiye temasları kapsamında Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş ve Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile bir araya gelecek.

ABD Hazine Bakan Yardımcısı Adeyemo, Türkiye'ye geliyor
ABD Hazine Bakan Yardımcısı Adeyemo, Türkiye'ye geliyor
GİRİŞ 23.06.2022 11:12 GÜNCELLEME 23.06.2022 13:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ABD Hazine Bakan Yardımcısı Wally Adeyemo, Türkiye temasları kapsamında perşembe günü Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş ile bir araya gelecek.

Adeyemo, temasları kapsamında cuma günü de Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşmelerde bulunacak.

KAYNAK: NTV
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Dursun 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların gelmesi Bi dert gitmesi Bi dert abd bize bütün düşmanlığı açık açık yapıyor ama biz onlara bişey yapamıyoruz Ne kadar acı verici
    Cevapla
  • Hakkı An 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuğu çok parlak ve akıllı diyorlar. Umarım ABD için ENFLASYONUN REÇETESİNİ görmüştür. Türkiye ile SERBEST TİCARET ANLŞAMASI yapılması için ön bir MUTABAKAT memorandumu oluşturulur.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben türkiye geldiğimi yazin beni daha çok kişi tanir
    Cevapla
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Almayın la ülkeye. Geri gitsin ülkesine .
    Cevapla