Ünlü İsveçli giyim markası H&M Türkiye'de 'LGBT' skandalı!

Son dakika haberi... Dünya üzerindeki birçok ülkede olduğu gibi Türkiye'de de çok sayıda mağası bulunan İsveç giyim markası H&M, yeni bir skandalla gündeme geldi.

Ünlü İsveçli giyim markası H&M Türkiye'de 'LGBT' skandalı!
Ünlü İsveçli giyim markası H&M Türkiye'de 'LGBT' skandalı!
GİRİŞ 20.06.2022 05:35 GÜNCELLEME 20.06.2022 07:36
Bu Habere 426 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Türkiye'de bazı kesimlerin de destekleriyle ve de yapılan skandal eylemlerle gündeme getirilmeye çalışılan LGBT sapkınlığına bir destek de Türkiye'de birçok mağazası bulunan İsveçli giyim markasından geldi.

İNTERNET SİTESİNDE 'LGBT' PROPAGANDASI

İsveç giyim markası H&M, Türk vatandaşlarının kullanımı için açtığı internet sayfasında "LGBT" propagandası yapmaya başladı. 

SAPKINLIĞI NORMALLEŞTİRME ÇABASI

H&M Türkiye'nin internet sayfasındaki paylaşımda görülen "LGBT" sapkınlığını normalleştirme çabası sosyal medyada vatandaşlardan büyük tepki çekti.

İŞTE O SKANDAL PAYLAŞIMLAR

H&M Türkiye'nin internet sayfasındaki paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi; 

Seçilmiş bir aile, birbirini desteklemeyi ve sevmeyi özellikle seçen insanlardan oluşuyor. Kimi seviyor olursanız olun, her ne olursa olsun orada olmaya ve kim olduğunuzu kutlamaya odaklanıyor. Birbirlerini seçen LGBTQIA+ aileleri ile tanışın.

Javier C: LGBTQ topluluğu olarak büyüyoruz ve hayatımızın geri kalanında hep yalnız kalacağımızı düşünüyoruz ancak bir noktadan sonra bunun doğru olmadığını fark ediyorsunuz. Seninle aynı olan insanları keşfediyorsun, onlar seni anlıyorlar ve onların etrafında kendini güvende hissediyorsun. Seçilmiş ailelerin önemi işte bu çünkü seçilmiş ailemizin içinde kendimiz olabiliyoruz, büyüyebiliyoruz, gülebiliyoruz, sevebiliyoruz, yaşayabiliyoruz.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERİP BOYKOT ÇAĞRISI YAPTI

Türkiye'de birçok şubesi bulunan H&M Türkiye'nin internet sitesinden yapılan bu paylaşımlar vatandaşın büyük tepkisini çekti.

Türkiye'deki aile kurumuna saldırmak için büyük firmalar tarafından da yapılmaya başlanan bu tarz paylaşımlar vatandaşı endişelendirirken boykot çağrıları da peş peşe geldi.

İşi giysi ürünleri satmak olan bir firmanın "LGBT" sapkınlığıyla ilgili sayfalarca normalleştirme ve özendirme paylaşımı yapıyor olması dikkat edilmesi gereken bir tehlike olarak vatandaşın gözünden kaçmıyor.

ÇORAP SKANDALI

İsveç giyim markası H&M'in daha önce de satışa sunduğu çocuk çoraplarında Arapça "Allah" yazısına benzer figürler bulunması tepkilere neden olmuştu.

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 426
  • Fatih Bingol 1 yıl önce Şikayet Et
    . Herseyi de devletten beklemek yerine bireyler olarak halk olarak tepkimizi koyup her turlu sapkinliga destek verenlerden tamamen alisverisi keselim ve kendimizi duzletelim iste o zaman bircok sey kendiliginden duzelecektir zaten.
    Cevapla
  • Cevdet 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten HoMo diye açıkca ilan etmişler.
    Cevapla
  • Genç54 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu topluluga boyle rahatcana propaganda yapma özgürlüğünü kımın verdiğini ve ne haklar verdiğine de baksanıza... Eleştirirken bunu da eleştirinki... Eleştirinizin anlamı olsun... Hem bir suru hak vereceksin hemde üst düzey perdeden eleştireceksin lanet okuyacaksın... Bune perhız bu ne lahana tursusu...
    Cevapla
  • Hakikat 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa ürünleri arabaları en çok türkiye de satılıyor bu millet uyanmaz
    Cevapla
  • İmam43 1 yıl önce Şikayet Et
    Git sen isveçte istenilmeyen bir şey yap onu destekle bakalım ne yapacaklar.Vah benim memleketim seni nereye doğru çekiyorlar.
    Cevapla
  • Nerde olduğunu bil 1 yıl önce Şikayet Et
    İsveç'te bir proje kapsamında bulunmuştum kalabalık bir ekibiz bizi gezdiriyorlar İsveç kralının halkı selamladığı yere oturup fotoğraf çekmeme izin vermemişlerdi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle