TMSF, Aynes Gıda'yı satışa çıkardı

TMSF, Aynes Gıda ile E Data-R2 Servis Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkarıldı.

TMSF, Aynes Gıda'yı satışa çıkardı
TMSF, Aynes Gıda'yı satışa çıkardı
GİRİŞ 18.06.2022 09:30 GÜNCELLEME 18.06.2022 09:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nca (TMSF) Aynes Gıda Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile E Data-R2 Servis Ticari ve İktisadi Bütünlüğü satışa çıkarıldı.

TMSF'nin bugünkü Resmi Gazete'de iki satış ilanı yer aldı.

Buna göre, Fon'un kayyum olarak atandığı Aynes Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ kapsamında oluşturulan Aynes Gıda Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına karar verildi. Söz konusu bütünlüğün kapsamı, şirketin mal, hak, varlıkları ve sözleşmelerden oluşuyor.

Muhammen bedeli 785 milyon 500 bin lira olarak belirlenen bütünlük, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle ihaleye çıkarılacak.

İhale, 26 Temmuz 2022'de saat 11.00'da TMSF'nin Esentepe'deki binasında gerçekleştirilecek.

TMSF'nin Resmi Gazete'de yer alan diğer satış ilanına göre, Fon'un kayyum olarak atandığı E Data Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ ve R2 Servis Elektrik Elektronik ve Bilgisayar Teknolojiler Sanayi ve Ticaret AŞ kapsamında oluşturulan E Data-R2 Servis Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına karar verildi. Söz konusu bütünlüğün kapsamı, şirketin mal, hak, varlıkları ve sözleşmelerden oluşuyor.

Muhammen bedeli 111 milyon lira olarak belirlenen bütünlük, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle ihaleye çıkarılacak.

İhale, 26 Temmuz 2022'de saat 14.30'da TMSF'nin Esentepe'deki binasında gerçekleştirilecek.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    kapali zarf yerine adam gibi bir miktar koyarsin ve acik yaparsin o zaman daha fazla veren olur belki kapali olan seyin icin de her zaman oyun olur anlasma riski var bir birisi ile
    Cevapla