EPGİS'ten 'motorine 2,60 TL zam' iddiasına açıklama

EPGİS, motorine bugün 2,60 TL zam geleceği iddialarını yalanladı. Yarın için ise piyasada oluşacak değerlerin belirleyici olacağı belirtildi.

EPGİS'ten 'motorine 2,60 TL zam' iddiasına açıklama
EPGİS'ten 'motorine 2,60 TL zam' iddiasına açıklama
GİRİŞ 13.06.2022 13:35 GÜNCELLEME 13.06.2022 15:30
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) motorine 2,60 TL zam geleceği iddiasına açıklama geldi.

"Sosyal medyada ve bazı basın organlarında bugün motorine 2,60 TL/LT zam geleceği bilgisi yayılmaktadır" denilen açıklamada, bugün için herhangi bir ürüne zam beklentisi olmadığı belirtildi.

Yarın için bugün piyasalarda oluşacak değerlerin belirleyici olacağı kaydedildi.

Twitter'dan yapılan açıklamada, "Bugün için anılan bilgilere itibar edilmemesini ve ilgili kurumdan bu yönde yayın yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunmasını bekliyoruz" denildi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • Vatandaş CCC 1 yıl önce Şikayet Et
    AKİM VE CİMERE yazın derdini söylemeyen derman bulamaz
    Cevapla
  • Söz 1 yıl önce Şikayet Et
    Benzin 5 litre olsa bunun 10 katı tüketim olur bu da daha çok trafik ve karbon salınımı olarak bize döner. Hükümeti tek elestirdigim konu göçmen konusu.
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Onu bunu Bilmem Dün Avrupa birligi Açıklama yaptı.. 13 sonra Benzinli ve Nazotlu Araçlar yasaklanıyor. yani Benzin ve Mazotlu Arabası olan Naneyi yedi...Benzinli Ve Mazotlu Araçlar elde kaldı.. artık satsan satamazsın atsan atamazsın..Benzinli Mazotlu Araclar The End.
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    olayı anlamadan yorum yapma, sadece yeni araçlar üretilmeyecek bu 2035 ten sonra yakıtlı, elde olanlar, piyasada olanlara bir engel yok, onlar tükenene kadar kullanılacak
    Cevapla
  • Kerem 1 yıl önce Şikayet Et
    Bugün için değil diyor, çok rahatladık o zaman.
    Cevapla
  • Dibinibulan 1 yıl önce Şikayet Et
    Arabaları yurt dışına ortadoğu ve ya afrikaya ihraç edelim kimse almıyor.Elde patladı.Hükumet 2.elde ihracatın önünü açmalı
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Benzin Mazotlu Araclar artık kopmle elde kaldı.. Toyota bile artık Tüm Araçlarını tamamen Elektrikli Üretmeye başladı...yani Benzinli Mazotlu Araclar The End...Petrol Şirketleri bırakın Zammı Benzini Mazotu kime satacaklar bakalım? :)
    Cevapla
  • Hasanbb 1 yıl önce Şikayet Et
    2.elde ihracat değil ithalat lazım.Milletin galericiler olarak kanını emdiniz.Dışarıdan ucuza araç gelsinde sizden kurtulur biraz millet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle