İstanbul'da hafta sonu sınav dolayısıyla ücretsiz toplu ulaşım imkanı

İstanbul'da hafta sonu Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ile Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Bitirme Sınavlarına girecek öğrenciler, velileri ve öğretim görevlileri toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanacak.

İstanbul'da hafta sonu sınav dolayısıyla ücretsiz toplu ulaşım imkanı
İstanbul'da hafta sonu sınav dolayısıyla ücretsiz toplu ulaşım imkanı
GİRİŞ 03.06.2022 19:38 GÜNCELLEME 03.06.2022 19:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İstanbul'da sınavlara girecek öğrenciler, veliler ve öğretim görevlileri, İstanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçlarından ücretsiz faydalanacak.

Her iki sınav için geçerli olacak ücretsiz toplu ulaşımdan yararlanmak isteyenlerin sınav belgeleri veya görevli belgelerini göstermeleri yeterli olacak.

Sınavın iki saat öncesinden başlayacak ücretsiz ulaşım imkanı, sınav bitişinin iki saat sonrasına kadar devam edecek.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 8
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye İstanbul'dan ibaret zaten 81 ilde ücretsiz olsa ne olur ne kaybedilir acaba
    Cevapla
  • Dert islam 1 yıl önce Şikayet Et
    Acaba bırgun su ulkede sunu dıyacakmıyız hafızlık yapan talebelerın sınavı var otobus ucretı bedava
    Cevapla
  • Birlik olalım 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen adam zorba mi oluyor yani adam derdini açıklıyor sadece bunların sınavları olduğu zaman ücretsiz olacak mı diyor bunda ne var kardeşş evet dinimizde insan din dil ırk ayrımı yoktur ama chpde vardır bu çünkü bıraksan hala kurtlere kurtce konuşmayı
    Cevapla
  • Zorba 1 yıl önce Şikayet Et
    Dinimizde insan ayrimi yok cocuk çocuktur. Hafizlik yapan cocuklarimizinda sinavlari ayni tarihlerde senin derdin ne o mechul.
    Cevapla
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede sadece İstanbul mu var herşeyi devlet İstanbul’a harcıyor yazık yazık
    Cevapla
  • memet 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel kardeşim İstanbul olmasa Türkiye ne olur senin haberin var mı oturduğun yerden ahkam kesmesi kolay İstanbul demek Türkiye demek 72 milletten insanın var olduğu minyatür bir Türkiyedir İstanbul gönül ister ki her ile eşit davranılsın ama öyle olmuyor işte İstanbul ve Ankara'nın yeri başka her zaman İstanbul ekonominin kalbi Ankara siyasetin kalbi ikisi ve kalan 79 güzel şehrimiz de bu ülkenin her şeyi kalın sağlıcakla.
    Cevapla
  • Erola 1 yıl önce Şikayet Et
    Karfeşim istanbul ürettiği vergiden 3 de 1 ini alıyor pay olarak. Geri kalanı anadoluya gidiyor. Haksızlık yapıyorsun. Nazar etme ne olur çalış seninde olur misali.. diğer şehirlerimize reis bunca yatırım yaptı artık çalışın kazanın birde sizden görelim
    Cevapla
  • Sizden 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkan Allah razı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle