Teknopark İstanbul'un yeni ofisleri yakında açılıyor

Teknopark İstanbul'un 65 bin metrekare alan içerisinde yer alan yeni ofisleri çok yakında açılıyor.

Teknopark İstanbul'un yeni ofisleri yakında açılıyor
Teknopark İstanbul'un yeni ofisleri yakında açılıyor
GİRİŞ 30.05.2022 13:23 GÜNCELLEME 30.05.2022 13:23

Teknopark İstanbul, 65 bin m2 alan içerisinde yer alan, içinde bulunduğu güçlü ekosistem, sunduğu sektörel ve akademik iş birliği fırsatlarının yanı sıra, ıslak hacimli ve çeker ocaklı laboratuvarları, depo alanı, çok amaçlı salon, konferans salonları gibi sosyal imkanları ve AR-GE firmalarının farklı mekânsal ihtiyaçlarını karşılayacak esnek tasarım ilkeleriyle oluşturulmuş dönüştürülebilir ofislerini kiralamak isteyen AR-GE firmalarını bekliyor.

Güçlü bir ekosisteme giriş imkanı

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul bünyesinde; çok amaçlı ve dönüştürülebilir modüler yapıya sahip ofisleri kiralayacak olan AR-GE firmaları, sadece ofis kiralamış olmakla kalmayıp, aynı zamanda güçlü bir ekosisteme de giriş imkanı sağlayacak.

Teknopark İstanbul’da ofis kiralamak isteyen AR-GE firmalarının yetkilileri, info@teknoparkistanbul.com.tr e-posta adresi üzerinden Teknopark İstanbul yetkililerine ulaşabiliyor.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.