Kaymakam çizmeleri giydi, tarlada çeltik ekti

Çeltik üretiminde önde gelen Sinop’un Boyabat ilçesinde Kaymakam Enver Yılmaz, çizmeleri giydi, çiftçilerle birlikte tarlaya girerek çeltik ekimi yaptı.

Kaymakam çizmeleri giydi, tarlada çeltik ekti
Kaymakam çizmeleri giydi, tarlada çeltik ekti
GİRİŞ 26.05.2022 01:36 GÜNCELLEME 26.05.2022 01:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Çeltik üretiminde Türkiye’nin önde gelen bölgelerinden olan Sinop’un Boyabat ilçesinde çiftçiler sulama sonrası çeltik ekimine başladı.

İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Usta ile birlikte ekime başlayan Tekke köyünde çeltik üreticilerini ziyaret etti. Çiftçilerden çeltik ekimi hakkında bilgiler alan Kaymakam Yılmaz, çizmeleri giyerek çiftçilerle birlikte su dolu tarlaya girip çeltik ekimine katıldı.

Kendisi için güzel bir deneyim olduğunu ifade eden Kaymakam Yılmaz, üretimin bel kemiği çiftçilerle birlikte tarladayken çekindiği fotoğraf, kaymakamlık resmi hesabında paylaşıldı. Yapılan paylaşım, sosyal medya hesaplarında büyük beğeni aldı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Vehbi keskin 1 yıl önce Şikayet Et
    Acaba Sakarya nın söğütlü kaymakamı ne yapar sulanamayan tarlalar hakkında bir şeyler yaparmı
    Cevapla
  • Acı cok acı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakin tarimi yok ettik ama,,geri duzelticez secime kadar gosterisi..
    Cevapla
  • Muhtar 1 yıl önce Şikayet Et
    Enver Yılmaz kaymakamim dürüst çalışkan bir beyefendi dir kendisi . Aramızdan biraz erken ayrıldı ama gittiği yerde kıymetini bilirler inşallah
    Cevapla
  • Vahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Üreten insanlara çok ihtiyac var
    Cevapla
  • acı gercek 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet kesin öyledir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle