Dolar ve Euro'da son durum

Dolar güne 16.18 liradan, Euro ise 17.33 liradan başladı

Dolar ve Euro'da son durum
Dolar ve Euro'da son durum
GİRİŞ 25.05.2022 09:04 GÜNCELLEME 25.05.2022 09:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dolar dün yaşanan yükselişle 16 liralık kritik seviyenin üzerine tırmanmıştı. Bu yükseliş aslında dolar küresel olarak zayıflarken yaşandı.

ABD Hazine tahvili getirilerinde dün ortalama 10 baz puanlık düşüş yaşanırken, doların ana para birimleri karşısındaki performansını gösteren dolar endeksi de yüzde 0.9 geriledi.

Dolar yeni güne 16.16 liradan, Euro ise 17.31 liradan başladı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 3
  • Suat Engin 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman bi delikten iki kere ısırılmaz.Hic mi öngöremiyorsunuz 5 ay önce olanların tekrarlanacagini.Şimdi herşeye zam gelecek bu saatten sonra müdahale etsen ne olacak zam geldikten sonra geri mi aliniyor.Millet bi zam furyasını daha nasıl kaldıracak.Paramiz öyle değer kaybetti ki pul olmuş maaşlar artsa ne olacak çarşı pazar daha fazla artıyor.
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    20 aralık öncesine tekrar döndük
    Cevapla
  • Osman Uysal 1 yıl önce Şikayet Et
    Kur korumalidan zengin daha da zengin oldu hem faizinden hem farkından.Paramiz hiç olmadığı kadar degersizlesti böyle olursa ülkemizde Hindistan gibi iki sınıf insan olacak zengin fakir sonrada Kast sistemine mi dönecek ülke anlaşılır gibi degil.Hukumet çok veballi işler yapıyor yada artık ekonomiyi yönetemiyor.Genclerin bile dilinde dolar yine yükselmiş herşeye zam gelecek vaziyet alın diyorlar.
    Cevapla