Bakanlıklar kira artışlarını ele aldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı yetkilileri, kira artış oranlarına ilişkin düzenleme için bir araya geldi.

Bakanlıklar kira artışlarını ele aldı
Bakanlıklar kira artışlarını ele aldı
GİRİŞ 24.05.2022 23:33 GÜNCELLEME 24.05.2022 23:34
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Toplantı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında basına kapalı olarak yaklaşık 2 saat sürdü.

Bakan Murat Kurum, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş ile Ticaret Bakanlığından ilgili bürokratların katıldığı toplantıda, kira artış oranları ve kiralama hükümlerine ilişkin düzenlemenin görüşüldüğü öğrenildi.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma ev fiyatları artarsa kiralar artar. Düşür ev fiyatlarını kiralar düşsün. Ev fiyatlarını düşürmen için doları düşürmen lazım , düşür doları her şey düzelsin. Çaktın ???
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomiyi düzeltirseniz..Sorun kendiliğinden biter...Yanlış yoldasınız..%200 enflasyonla %14 faizi tutabilmek için Kur korumada devletin hazinesini zenginlerin cebine boşaltır...Halk dahada perişan olur...
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kirayı neyi boş verin artan arttı aiz dolara bakın dolar arttıkça yine kiralar ev fiyatları artacak
    Cevapla
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Konut fiyatları düşmeden kira nasıl düşsün. Konut fiyatını böl 200'e en az kira o kadar olmalı zaten. Sorun vatandaşın alım gücünü bitirdiniz fiyatları uçurdunuz. Bunu sabun yöntemler ile düzeltemezsiniz. Konut satmak için milleti bir gecede fakir yapan beceriksize hesap soracağız. Yazık etti ülkeye. 12 ay ne yapabiliyorsanız yapın.
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Buda demektir ki kiralara yeni zamlar yolda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle