Bakanlar toplandı: Yüksek kiraya çözüm aranıyor

Milyonlarca kişinin merakla beklediği toplantı başladı. Konut kiralarındaki fahiş artışlar hükümetin yakın takibinde. Konuya ilişkin toplantı bakanların katılımıyla başladı.

Bakanlar toplandı: Yüksek kiraya çözüm aranıyor
Bakanlar toplandı: Yüksek kiraya çözüm aranıyor
GİRİŞ 24.05.2022 19:49 GÜNCELLEME 24.05.2022 19:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kiralardaki fahiş artışların ele alınacağı toplantıya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ katılıyor.

Ayrıca Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı'ndan yetkililer de toplantıda hazır bulundu.

Saat 19'da başlayan toplantıya Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden ilgililer de katılıyor.

Toplantıda son günlerde konut fiyatlarında yaşanan hızlı yükseliş ve buna ilişkin atılabilecek adımlar değerlendiriliyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Nihat Beren 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim yanlış ekonomi politikalarınız yüzünden dolar yine fırladı şimdi bırakın kiraları markete manava dur diyemezsin bu saatten sonra müdahale etsen ne olacak gelen zam geri alınıyor mü.
    Cevapla
  • Ali güney 1 yıl önce Şikayet Et
    siz ilk önce enflasyona çare bulun
    Cevapla
  • Konteyner ev yapın 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben rahatça kirada oturabileyim istiyorum ama 1 maaş ödeyerek değil lütfen düşürün
    Cevapla
  • M.T 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemiz bir çok alanda post-modern fahiş fiyat saldırılarıyla dizayn edilmeye çalışılıyor. Ancak müsebbiblere nedense çok cılız muamele ediliyor. Ülke elden gidip emperyalizmin kucağına oturanlara teslim ettikten sonra bunca verilen mücadele, ülkemizin, insanımızın kazanımları ne olacak? Gerektiği için büyük bedeller ödeme zamanı gelmektedir. Yaklaşık 2 ay çok iyi hazırlanıp, rusya-ukraynadan büyük dersler çıkararak bölgesinin kaderini kuklalara bırakmamalıdır. Kraldan çok kralcıların uyuşturan telkinlerinden, tuzaklarından kaçınınız.
    Cevapla
  • Pariser 1 yıl önce Şikayet Et
    Cözüm. Zor. Piyasa pahalli bir milyon verip. Hic kimse bin liraya kiraya. Vermez daireye Avrupada verdigim elekterik faturasi 180€.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle