Ve benzine indirim geldi: Pompaya yansıdı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de ne kadar?

Son dakika haberi... Bu hafta iki kere zam gelen benzine bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira indirim geldi. İndirimle birlikte İstanbul'da benzinin litre fiyatı 22 lira 86 kuruşa, Ankara ve İzmir'de ise 22 lira 97 kuruşa düştü.

GİRİŞ 21.05.2022 09:18 GÜNCELLEME 24.05.2022 08:28
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarındaki değişimi dikkatle takip etmeye devam ediyor. Petrol fiyatlarındaki yükseliş ve doların 16 lira sınırına dayanmasıyla benzine birer gün arayla 2 kere zam gelmişti.

SON ZAMLARLA LİTRE FİYATI 24 LİRA SINIRINA DAYANMIŞTI

Benzinin litre fiyatı 17 Mayıs tarihinde 1 lira 70 kuruş, 19 Mayıs tarihinde ise 1 lira 4 kuruş olmak üzere toplamda 2 lira 74 kuruş artmıştı. Son zamlarla birlikte benzinin litre fiyatı 24 lira sınırına dayanmışken, bu kez bir indirim haberi geldi.

Sosyal medyayı sallayan tokat sonrası genç sporcudan şaşkına çeviren açıklama!Sosyal medyayı sallayan tokat sonrası genç sporcudan şaşkına çeviren açıklama!

Yeni talimatlara ulaşıldı: Wifi üzerinden TNG programını kullanın!Yeni talimatlara ulaşıldı: Wifi üzerinden TNG programını kullanın!

LİTRE FİYATI ANKARA'DA 22 LİRA 95 KURUŞA DÜŞTÜ

Benzine bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira fiyat indirimi yapıldı. İndirimle birlikte benzinin litre fiyatı İstanbul'da 22 lira 86 kuruşa, Ankara ve İzmir'de ise 22 lira 97 kuruşa düştü.

21.05.2022 Cumartesi gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,02 fiyat indirim meydana gelmiş, fiyat değişikliği pompa fiyatlarına yansımıştı.

İstanbul'da motorin litre fiyatı 22,08 liradan satılıyor.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Tytti Tuppurainen NATO yakarışı: Türkiye her şeyi açıklamaya hazırız!Tytti Tuppurainen NATO yakarışı: Türkiye her şeyi açıklamaya hazırız!

NATO'ya girmek için Türkiye'ye yalvaran İsveç ile ilgili inanılmaz gerçek: 400 PKK'lıyı...NATO'ya girmek için Türkiye'ye yalvaran İsveç ile ilgili inanılmaz gerçek: 400 PKK'lıyı...

Ukraynalı askerlerin eşleri ve annelerinden Erdoğan'a: Putin'i ikna edebilecek tek güç!Ukraynalı askerlerin eşleri ve annelerinden Erdoğan'a: Putin'i ikna edebilecek tek güç!

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından sendika, dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 42
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Vayyyyy helal bee ülke uçtu indirim felan istemiyorum yeterki bı durun Allah aşkına durun daa
    Cevapla
  • Papatya 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sonumuzu hayr eylesin. Zor bir dönemden geçiyoruz
    Cevapla
  • adili 1 yıl önce Şikayet Et
    Mhp mi verdi bu aklı, üç ileri bir geri mehter takımı gibi!
    Cevapla
  • Mccc 1 yıl önce Şikayet Et
    2 lira zam 1 lira indirim hep böyle
    Cevapla
  • Ajax 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu Piyasada Akaryakıt 10 ile 16 TL arasında Olması gerekir 22-23 ₺ İle Vatandaşı Kazıklamak Suriyelilere bedavadan Ev Sahibi Yapıp Beslemek , Bu Hayat Pahalılığına Bir Çözüm Bulamamak İsteseniz Her Türlü Bulursunuz Ya Neyse 2023 Seçimlerinde Sizlere Yansıyacaktır. Seçimi Kayıp Edersiniz Demiyorum Bu Ülkede Halen Size Güvenen İnsanlar Var. Ancak Bunları Görüpte Çözüm Bulamıyor Olmanız Size Siyasi Anlamda Kayıplar Yaşatacaktır. Halkın Güvendiği ,İnandığı Bir Lider Olsa İnanın Şansınız Yok.
    Cevapla
  • Mahallenin Delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Küresel şartlara ekonomik sorunlara rağmen güçlü bir kitle hala destekliyor sorunları çözdüğü an yine iktidar merak etme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle