Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Salda Gölü için eleştiride bulunanlara canlı yayında meydan okudu. Bakan Kurum "Bizi eleştirenler, gelin Salda Gölü'ne birlikte gidelim. Neyi eleştiriyorlar merak ediyorum. Hala eleştiriyorsanız, eleştirilen yer neresiyse yıkacağım. Hatalı nereyi yaptıysak yıkacağım. Hodri meydan" dedi.

Bakan Kurum, "Burası çok özellikli bir alan. Bakın, şimdi çarpık yapılar, çadırlar varken o çevreciler neredeydi. Orada gölün kıyısına giren araçlar girmesin diye otopark yaptık, hava kirlenmesin diye dumansız hava sahası ilan ettik, beyaz adalar kısmında göle girmeyi yasakladık. Çamur banyosu yapılıyordu orada. O zaman neredeydi bu çevreciler?" dedi.

Yorumlar 32 Yorum Var
  • Afilli 20.05.2022 09:32
    Atma yın ALLAH aşkına gaziantepin cikmaz sokakları kattan bölme kaçak yapı doldu.tahmazoglu sahinbey belediyesinin yapı kontrolünü takip etmiyor malesef .sırf bu yüzden oy vermeyeceğim.suriyeli inşaatçıları zengin ettiler.
  • Vatandaş 20.05.2022 00:52
    Sayın kurum iskeleti sağlam yapıyorlar ince işçilikte çalabildikleri kadar çalmışlar hemde vahim bir şekilde,ayan beyan ,neredeyse heryer böyle ve buna aykırı düşünen kimseyle karşılaşmadım şu ana kadar.
  • Göksel 19.05.2022 23:47
    Bakın ben öz ve öz saldalıyim... köyündeyim...o sözcü gazetesinde çıkan saçma sapan haberleri okuyan okuyucularıyla çok tartıştım..her yazılanı inanmayın..bakın en mağdur benim..imarlı arsam var hiç birşey yaptırmıyor bakanlık...yani demek istediğim bakanlık karalı bir şekilde koruyor muhafazaediyor salda gölün çevresine...bir haberin doğruluğu yerinde araştırın derim..vesselam ..
  • Avni 19.05.2022 23:19
    Bu milletin bir kesmi bu kadar hizmeti hak etmiyor.kurunun yanında yaşta yansın yeter bundan fazlasına gerek yok.
  • Hasan 19.05.2022 22:21
    birşey yıktırmak istiyorsa Antalya Kaş'a gelsin. kanser gibi her yer kaçak bina dolu
Daha fazla yorum görüntüle